- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Абе ДОТА !!!!
Знам те - Помниш ли като беше казал че си ебал без да се изкъпеш ?
помниш ли онази тема в която бях писал да не ти се подиграват защото са пикльовци ? В раздел секс!!!!
не помниш ли веее ?
между другото чак сега прочетох описанието
"Взехме си дълга и качествена почивка, пообиколихме тук-там и решихме, че е време да потанцувате отново! Който е прекарвал с нас напоителни, (без)паметни и (без)срамни нощи, постепенно преминаващи в сутрини, вече знае, а който е пропуснал - противно на всеобщоприетото мнение, нездраво любопитство няма!..."
хао кьот <3
Емииии, не, не много. Малко фдт, колкото да не е без хич, ама като цяло не мн покривно, щото вече не се кефя толкова, очна линия, спирала, червило (бтв май ще съм с розоВко). И ще съм с рокля ест. :Д
Не знам дали искам да споделя как точно се чувствам. Винаги съм имала проблем с това и до днес не мислех, че има значение. Отвратителна сутрин. От тогава започна много, ама адски много да ме цепи глава и ... Мразя онези блесващи /мразя светлината/ моменти на истината след които се чувстваш като идиот и се питаш как си могъл да пропускаш това през цялото време. Не бях такава преди, мамка му. Иска ми се да беше различно.
Когати си в ситуацията мислиш по един начин, когато гледаш от страни изглежда съвсем различно. Наскоро имах такава ситуация кадето се мъчих да обедя един приятел колко е по различен откакто станаха едни работи, а той настояваше че нищо не се е променило. Това че разбираш грешката си е много по важно от това че си я пропуснала да забележеш преди. Живота учи, са казали хората.
Днес ми е нормално. Ще ходя на РД довечера, обаче най много да става драма. Снощи беше доста добре, бях на събиране с Мария Илиева. Като цяло не пя нищо особенно, ама се видях с хора с които не се бях виждал отдавна.
Болен съм от ден-два, боли ме глава, гърлото ме къса. И след вчерашното викане (пеене) сега още по зле... Ама беше зававно. Лошото е че сега трябва да намеря енергия да ида на зала. Днес ще правя гръб, любимата ми мусклна група!
Всички да го духате, щастлив съм. С нея! Пък! ХМ! ДА!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Галаксинке, аз тука вече не чета, само пиша от време на време да си излея нещата :д
ще ти обясня по вайбър тези дни, целувам те :*
Честит празник който каквото празнува.
Пожелавам ви да сте пияни от любов и много секс с чувства.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
добре беше, имаше един пич, който ни накупи алкохол и си тръгна, мн яко
само трябва да се научим да не ходим толкова рано, тъпо е, а и харчим излишни пари, докато се разтанцуваме и започнат да ни черпят
и не харесвам манекенки също така
гугъл се е развихрил с анимации днес, мн са свежи
Бтв такъв тип почерпка, в който го правят просто защото си млад, свеж и готин, са напълно окей. Щото този реално беше свежар, не очакваше нищо в замяна или поне не го показа, а не беше някакъв супер млад. Ако те черпят някакви досадни убитаци е доста неприемливо и не е добре дошло. :Д
Иначе партито генерално беше тъпо, добре че съумяхме да си го направим фън, очевидно вече не му се занимава толкова, пък е толкова добър дижей.
И кой по дяволите сервира сухо мартини с черешки...
мда, а и едва ли е питал онези кльощи и лелките какво мислят за партито
Девствени бармани ;д
аре пз https://www.youtube.com/watch?v=ePqPJqiNpbc
Бахти иронията...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пак се изпокарахме и не си говорим. Знам, че балансите на всички избиват, но и яз пък си имам. И аз също съм мега натоварена, най-вече от чуждите прищевки и глупости. Писна ми, верно. Шибаните им простотии ми идат в повече, дано някога разберат всички до един, че нервите ми не са корабни въжета.
Вместо нудистки спа, бяхме в болница, не успяхме да се приберем до 5-6 сутринта и рязко в 6 му звъннаха, че трябва да е в колумбия до края на вечерта.
Таковало си е майката, а се оплаквам от моето работно време, и си чудя дали се намерихме, или си създадохме още повече неприятности :Д
Изпих 2 чаши вино на обяд и съм готова, чудя се дали да не поспя ахаха.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-14-2016 на 12:40
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре, хубав мач стана, оправихме си головата разлика ако не друго. :Д "Повече от половината отбор вкара гол". :Д
Иначе днес е хубав ден. Време е и за хубава музика. :3
Изпълнен със Злоба, Ярост, Гняв, Завист, Яд и Омразааааа !
Последно редактирано от solo_ : 02-14-2016 на 18:10