- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
ще си помисля
знам какво ше е решението ми де, но все пак ще дам шанс
С какъв пич са запознаааах! Отгоре до долу в черно, което моментално задейства радара ми за сексапил. Черна коса. Сиви очи. Хормоните ми са разбъркаха ^^
Нещо сдухах.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
https://www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ
ей тия видеа просто не ги разбирам
Песен на деня: Deepcentral ft. Eleftheria - Raindrops
Не мога да опиша това, което се случва с мен, с думи, но е хубаво. Колкото и да го драматизирам, няма как да не е хубаво.Ще бъдат страхотни 2 месеца.
Последните 2-3 дни са баси противните. Тъпо ми е някво, самотно...
Гледах хубаво филмче с хубави момченца.
ПП: Момченцата бяха във филма, не при мен. :д
никак...
Последно редактирано от solo_ : 02-28-2016 на 02:48
Оф, тая порода - майсторите, са много дразнещи същества, честно... Ся, като си поел ангажимент трябва да си го спазваш, а не хората да те чакат по един час и отгоре. В крайна сметка аз съм спала 6 часа, за да мога да стана на време да сложа найлон в стаята, да махна контактите и с удоволствие щях да си взема още един час в сън. Ама не, вчера "аз по всяко време мога, когато кажете", раздразних се.
А другия въпрос си стои отворен, поуспокоих се малко, но пак ми е много шибано. Дано да се намери начин, дано, но да, чакам си чудо...
Днес ми беше толкова скучно и мързеливо, че чак излязох, навъртях около десетина километра пеша, че даже и на открития фитнес висях малко. Като се прибрах кантара показа минус два килограма... От утре съм решила всяка сутрин да ходя там за по час, пак се амбицирах да тренирам нещо. Като се прибрах се изкъпах, сготвих си и седнах да уча по География... Не мога да се позная направо, мързела те кара да работиш.![]()