- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
http://www.peticiq.com/127634
който иска да се включва
вече сме над 10 хиляди само за ден![]()
Човешката глупост е безкрайна, прогнозирам поне 10 милиона да я подпишат.
Пусналия тая простотия е толкова класна курва, че всяквите ми Николетки могат да научат много неща от него.
На 30км от границата, рикошета става на 65 метра от мястото, на което е намерен/били го преместили/ , стреляли понеже отказали да си покажат документите, стреляли понеже били 50 човека и ги било страх.
Пък цялата държава се хвърли да ги защитава, сякаш не е ясно, че всичко е мижи да те лажем.
по-добре отколкото да караш колело и да се стъмни, да завали, да тръгнеш да си ходиш, да те подгони куче, да хванеш едно стръмно надолнище и да почнеш да въртиш на 21ва все едно си на 1ва, а кучето да се окаже хрътка и да подскача до тебе, поглеждаш си километража- 50км/час !?? а стопанина за 10 секунди време вече е на километър зад теб
Все тая ми е к'во е станало. Важното е, че е гръмнат. Преди ни заобикаляха, 'щото гранична полиция ги смилаше от бой и от ал джазира пуснаха статии по въпроса.Пък цялата държава се хвърли да ги защитава, сякаш не е ясно, че всичко е мижи да те лажем.
Сега застреляха един. Ако българското общество застане зад действията на гранична полиция, цял свят ще се разпищи к'ви сме расисти и хептен няма и през акъла да им минава на хавлиените кратуни да минават оттук. Пък западняците да крякат колкото си искат - от крачол в крачол ми е. Точно колкото и повода за стрелбата.
А ако бяха гръмнали жена или малко дете ?
На 30км от границата, то другия път в София направо да ги спрат със стрелба, пък кво са косвените жертви, те щатите болници взривяват.
кофти ако бяха, ама не са.
НАСЛУКА!
Ти си завършен идиот, явно са успяли да те превърнат в маймуна като американците, които са сложили ценоразпис за мъжки, женски и детски живот.
По-добре да избягваш Русия, там ще те гръмнат и ще наградят виновния с медал, защото живота на педали се цени поо-малко от живота на кучетата.
loadrunner, не знам дали е по-добре - зависи какво се случва по-нататък в твоята история :Д
ДОТА, ай да не си разваляме взаимоотношенията заради изказа ти.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изказът ми е такъв, какъвто заслужава тоя кретен.
Ти нали си в чужбина, нямаш проблеми, че тук стрелят по големи групи мъже и след това всички се надпреварват да хвалят стрелците.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм толкова зъл, иначе бих ти го предложил, за да може следващия път като си в България да се оглеждаш, че да не вземат да те гръмнат и да те изкарат бежанец.
Те при нас така работят - ако нямаш бг паспорт първо стрелят, а след това чистят и замитат следите.
трябва да питаш някой педофил, или твоите познати са само педали и фенчета на кръвосмешнията
чичка, а на педофилите живота колко се цени в Русия ?
може и да съм 'проста хипарка', ама тва да искате да се награждава един убиец е абсурдно
утре първи работен ден, ааааааа, вълнувам се като първокласник преди 15ти септември :дд дано е готино както си го представям, все пак ще работя с шоколад по дяволите, сбъдната мечтаа
не ми отговори - к'во мислят в Русия за 30 и кусур годишни, които се задяват с деца ?
Аз деца тук не съм виждал, за сметка на това е пълно с педали.
да, де - те и западноевропейските изнасилвачи пискат да се свали възрастта до 12 години. Интересно колко ги плюеш, пък си същият дол дренки. Сигурно завиждаш, 'щото си льолински клошар, пък ония май имат пари за ваканцийки извън цивилизования свят, та да си задоволят гнусните нагони.
Лилето дали се е смилила да ти прати някоя гола снимка ... или сам си успял да си намериш ?