.
Затворена тема
Страница 51 от 145 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 3621
    Супер фен
    its the joooooooooos

Аз залагам 5 лева, че ще има нещо общо с израел или евреите 'обяснението' на мършата отгоре

едит; впрочем мен наистина не ме бърка в ливан кво е станало. Ти имаш явно няк'ви културни/семейни връзки с близкия изток и чуваш тва-онова, ама 99% от нас грам, ама грам не ни дреме.
    С държавите от ЕС и изобщо западната цивилизация не е така

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    its the joooooooooos

Аз залагам 5 лева, че ще има нещо общо с израел или евреите 'обяснението' на мършата отгоре

едит; впрочем мен наистина не ме бърка в ливан кво е станало. Ти имаш явно няк'ви културни/семейни връзки с близкия изток и чуваш тва-онова, ама 99% от нас грам, ама грам не ни дреме.
    западната ти цивилизация доказано отива в на кучето ауспуха..

след време ще слушаш Москва, да ти е ясно.

Супер фен
    кой го е доказал бе климатик ? щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива :Д:Д:Д:Д

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Too tired to explain, bro.
    а, от теб обяснение не съм и чакал
    просто използвах цитат от твоя пост за да пиша "по темата"

кой го е доказал бе климатик ? щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива :Д:Д:Д:Д
    всеки един политолог

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Всичко реве,оплаква се или киселее... Защо винаги сте толкова негативни и измъчени?
    Аз съм добре,но това не ме прави щастлив!
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    банан хочеш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kmet4e Виж мнението
    Всичко реве,оплаква се или киселее... Защо винаги сте толкова негативни и измъчени?
    Аз съм добре,но това не ме прави щастлив!
    'Щото ми е толкова спокойно и прекрасно, че имам нужда от дневната си доза негативизъм

????

Мега фен
    щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива
    И къде го гледаш ?
    Направо е страшно, колко залупено и зомбирано човече си. Русия вече е в състояние да произведе всеки продукт, който внасяше преди санкциите, а американците и тоалетна хартия не са в състояние да си направят.
    Икономиката на щатите се крепи на зелените тапети, които печатат и които много скоро ще паднат толкова ниско, че дори печатането им ще е неизгодно.

Супер фен
    Ти на зелен тапет пишеш сигурно

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    its the joooooooooos

Нямаш право да си толкова заблуден.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    обяснение
    Ти си свикнал значи, не се хаби.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Ти на зелен тапет пишеш сигурно
    Писал съм, а ти вероятно и в ръка не си държал от зелените.

Град
    Dreamland
    'Щото ми е толкова спокойно и прекрасно, че имам нужда от дневната си доза негативизъм

????
    Чудя се дали хората около теб осъзнават колко много омраза таиш в себе си.

Sad story, bro.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    дримок аре пиши в темата за "какво мислиш... " че имам да ти казвам нещо

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Чудя се дали хората около теб осъзнават колко много омраза таиш в себе си.

Sad story, bro.

те хората от хилядолетие хейтят чалмите пък ти да видиш - още са тук. Ще го преживеят хората около мен някак

чудя се хората около теб дали знаят че симпатизираш на Хизбула и отричаш Холокоста ?

Мега фен
    чудя се хората около теб дали знаят че симпатизираш на Хизбула и отричаш
    Как си личи, колко си неук и как четеш само разрешените неща.
    Хизбула се бие срещу ИД, а това не може да се каже за тия американски курви, в които се кълнеш.

Супер фен
    Ехаа, папагала прочел нещо и дай да се изяви с познание

Естествено че се бият с ИД, след като ИД ги избиват където ги сварят. Т'ва не виждам как променя факта, че тия същите допреди година-две изстрелваха ракети по Израел, ползваха деца за човешки щитове срещу армията и взривяваха училища и болници, че после да натопят Израел (не че израелците не ги замитаха на едро и без това, но т'ва е друга тема).

Биели се с Ид ..... :Д Еми браво. И Щатите се биеха с ИД. Очаквам да хванеш да ги защитаваш сега.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Да, може би по тази тема имам "комерсиална" гледна точка.
    Ама знаеш ли какво? СЪЩО толкова комерсиално е да се измества фокуса с изречения като: "Ама то и другаде има трагедии". Това го видях и тук, и в др. социални мрежи. Еми ок, това не е пречка да си състрадателен и да можеш да покаже съпричастност към конкретната трагедия. Това не те прави безразличен към другите страдания на други места по света.

Аз какво мисля за Германия, Франция и Великобритания не виждам каква връзка има, нито изобщо разбирам какво искаш да ми кажеш ти. С какво спориш точно? Имам право да харесвам (или не) тези държави. В случая съм ги използвала като пример за страни с високи достижения, богата история и култура. Тези държави имат постижения, отлични социални системи, чисти градове, добра инфраструктура. Нали затова сума ти народ се бута там да им се ползва от благата.. Със спорна реципрочност и даване нещо насреща. Тук не изключвам и българската общност, изобщо голяма част от емигрантите, които не дават нищо насреща, но иначе искат да ползват блага. И предявяват претенции, и си налагат своите обичаи и идеи, и някакви собствени правила.

Не се опитвам да кажа, че джихадът е почнал от вчера, или че "няма никакво значение". о.0 Къде го казвам това, бе?
    Точно обратното.

И не ме интересува вече. Невинни хора, бягащи от терора има много, но сред тях има и опасни елементи и именно такива правят подобни атентати и разрушават европейските градове и подриват чуждите култури - с безбройните си искания, претенции, и желание за ислямизация. Имам роднини в европейски държави. Знам хора от какъв произход най-често биват задържани с експлозиви, или пък предявяват претенции да се учи Коран в у-щата, или да се покриват учителките поне със забрадки (това се случи мин.година във Виена), щото видиш ли, техните момчета щели да се развратят, ако е иначе.

Този текст е чудесен, отразява гледището ми по въпроса, относно цялото това умуване, философстване, омаловажаване на страданието, български или френски знамена във фейса, абе... аман от интелектуалци иначе. Безплодно мъдруване.
    в първите ти постове излиза, че "запада" е най-великото място, където всеки един се стреми да отиде, сякаш това е някъв Рай, че дори по-добро от Рая на християните, Яна на мюсюлманите или Валхала на викингите. Това ме издразни. Думите, които използва и начина, по който ги използва.

Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.
    тези кръстоносни походи, които твърдиш, че не се случват всъщност СЕ случват. И го има, просто никой европеец не реже глави пред камера (или пък американец, един дол дренки)

Това за останалите атентати: идеята е, че това е едно такова изключително двуличие, не за друго, но сякаш французите биват разгледани като някаква висша раса и един вид на всички трябва да им пука, че са загинали европейци. Няма лошо да слагаш знамето на профилна у фб и да пишеш статуси "прей фор парис (молеща се емотикона)", но като ще си такъв хуманист го прави и когато има земетресение в Япония, когато има затрупани миньори в Чили, когато има огромна епидемия. Когато избухна еболата на никой не му пукаше за измрелите. На всички им беше през кура.
    То ако става на въпрос и за Франция изобщо не трябва да ни пука, поради редица икономически причини, защото доколкото си спомням те бяха една от причините да не функционира АЕЦ-а и да трябва да купуваме ток от Румъния.
    Ама щото е модерно и всяка ковра мечтае да иде на романтика у Парижето, нека сме "съпричастни". (гади ми се от тая дума вече)

Другото забавно беше как нашия велик президент Плевнелиев циври пред камери как това било такава ужасна трагедия, а като умря детето му го бяха снимали как се хили по гробищата. Отврат.

резюме: кат ще сте съпричастни, не бъдете двулични.

Супер фен
    https://www.youtube.com/watch?v=c7y2LRcf4kc

Толкова по темата за кръстоносците

Мега фен
    Естествено че се бият с ИД, след като ИД ги избиват където ги сварят. Т'ва не виждам как променя факта, че тия същите допреди година-две изстрелваха ракети по Израел, ползваха деца за човешки щитове срещу армията и взривяваха училища и болници, че после да натопят Израел (не че израелците не ги замитаха на едро и без това, но т'ва е друга тема).

Биели се с Ид ..... :Д Еми браво. И Щатите се биеха с ИД. Очаквам да хванеш да ги защитаваш сега.
    Кретен, имат пълното право да се защитават след като Израел си позволява да им взима територията, а как го топели е толкова голяма лъжа, че само кухи пънове биха вярвали на израелските измислени истории.

За щатите ли да кажа нещо хубаво, ем да пробвам.
    По-добре да не се бият срещу ИД, че в Сирия няма достатъчно болници и лекари, които да бъдат избити по време на тая борба и ще стане грозно.
    Дават им координатите на болницата и тия прости маймуни хвърлят бомбите директно върху нея, то не знам как по-зле може да се изложиш.

Супер фен
    Кретен, имат пълното право да се защитават след като Израел си позволява да им взима територията, а как го топели е толкова голяма лъжа, че само кухи пънове биха вярвали на израелските измислени истории.
    Коя територия ? Палестина е била част от Резашката империя, след първата световна е британска колониална територия. След това е преотстъпена от евреите да си правят държава. Кратко, просто, ясно.

Шепа 'палестинци', дето дори не съществува такава етническа група в османската империя до 20 век, изведнъж изявяват претенции към това парче земя. Същите тия 'палестинци' се оказват иранци, сирийци и арабелска чалмарска сган, които са изявявали претенции през Великобритания. НЕ СЪЩЕСТВУВА ПАЛЕСТИНСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ - има просто чепа хора, които са били османски поданици и са живяли на тази територия. Не са ти българи или гърци това - просто няк'ви си там мюсюлмани от арабски произход, които обитават територията. И са били значително по-малко в началото на 20век, отколкото са сега. Буквално пустош е било.

Същите тия обявяват война на Израел. Евреите не са отишли да ги избиват, тъкмо обратната е ситуацията.

Ама ти си кривак - к'во се учудвам, че на диваци симпатизираш.

Затихващата империя прави най-големи поразии...

А американците освен да обучават джихадисти друго не правиха.

Супер фен
    Да, кой прати човек на луната; кой сложи край на войните в Европа; кой затри анти-човешкия съюз; кой издърпа цивилизования свят от руините на ВСВ; кой създаде транзистора; кой създаде интернет.

Частично си прав, де. От Близкия Изток друго освен ненормалници не излиза, колкото и да им се иска на американците да си наложат социалната система и да правят кинти от този огромен пазар. Ама на маймуни да продаващ айфони не стаа - дано са се научили вече, че сума от младежите им измряха

Мега фен
    Да, кой прати човек на луната; кой сложи край на войните в Европа; кой затри анти-човешкия съюз; кой издърпа цивилизования свят от руините на ВСВ; кой създаде транзистора; кой създаде интернет.
    Пропусна да напишеш, че са сътворили Земята и са позволили на Господ да поеме заслугите за тяхното творение.
    Нищо, другия път ще го направиш, все пак човешката глупост е безгранична.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си