- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
its the joooooooooos
Аз залагам 5 лева, че ще има нещо общо с израел или евреите 'обяснението' на мършата отгоре
едит; впрочем мен наистина не ме бърка в ливан кво е станало. Ти имаш явно няк'ви културни/семейни връзки с близкия изток и чуваш тва-онова, ама 99% от нас грам, ама грам не ни дреме.
С държавите от ЕС и изобщо западната цивилизация не е така
кой го е доказал бе климатик ? щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива :Д:Д:Д:Д
Всичко реве,оплаква се или киселее... Защо винаги сте толкова негативни и измъчени?
Аз съм добре,но това не ме прави щастлив!
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И къде го гледаш ?
Направо е страшно, колко залупено и зомбирано човече си. Русия вече е в състояние да произведе всеки продукт, който внасяше преди санкциите, а американците и тоалетна хартия не са в състояние да си направят.
Икономиката на щатите се крепи на зелените тапети, които печатат и които много скоро ще паднат толкова ниско, че дори печатането им ще е неизгодно.
Ти на зелен тапет пишеш сигурно
дримок аре пиши в темата за "какво мислиш... " че имам да ти казвам нещо
Ехаа, папагала прочел нещо и дай да се изяви с познание
Естествено че се бият с ИД, след като ИД ги избиват където ги сварят. Т'ва не виждам как променя факта, че тия същите допреди година-две изстрелваха ракети по Израел, ползваха деца за човешки щитове срещу армията и взривяваха училища и болници, че после да натопят Израел (не че израелците не ги замитаха на едро и без това, но т'ва е друга тема).
Биели се с Ид ..... :Д Еми браво. И Щатите се биеха с ИД. Очаквам да хванеш да ги защитаваш сега.
в първите ти постове излиза, че "запада" е най-великото място, където всеки един се стреми да отиде, сякаш това е някъв Рай, че дори по-добро от Рая на християните, Яна на мюсюлманите или Валхала на викингите. Това ме издразни. Думите, които използва и начина, по който ги използва.
тези кръстоносни походи, които твърдиш, че не се случват всъщност СЕ случват. И го има, просто никой европеец не реже глави пред камера (или пък американец, един дол дренки)Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.
Това за останалите атентати: идеята е, че това е едно такова изключително двуличие, не за друго, но сякаш французите биват разгледани като някаква висша раса и един вид на всички трябва да им пука, че са загинали европейци. Няма лошо да слагаш знамето на профилна у фб и да пишеш статуси "прей фор парис (молеща се емотикона)", но като ще си такъв хуманист го прави и когато има земетресение в Япония, когато има затрупани миньори в Чили, когато има огромна епидемия. Когато избухна еболата на никой не му пукаше за измрелите. На всички им беше през кура.
То ако става на въпрос и за Франция изобщо не трябва да ни пука, поради редица икономически причини, защото доколкото си спомням те бяха една от причините да не функционира АЕЦ-а и да трябва да купуваме ток от Румъния.
Ама щото е модерно и всяка ковра мечтае да иде на романтика у Парижето, нека сме "съпричастни". (гади ми се от тая дума вече)
Другото забавно беше как нашия велик президент Плевнелиев циври пред камери как това било такава ужасна трагедия, а като умря детето му го бяха снимали как се хили по гробищата. Отврат.
резюме: кат ще сте съпричастни, не бъдете двулични.
https://www.youtube.com/watch?v=c7y2LRcf4kc
Толкова по темата за кръстоносците
Кретен, имат пълното право да се защитават след като Израел си позволява да им взима територията, а как го топели е толкова голяма лъжа, че само кухи пънове биха вярвали на израелските измислени истории.
За щатите ли да кажа нещо хубаво, ем да пробвам.
По-добре да не се бият срещу ИД, че в Сирия няма достатъчно болници и лекари, които да бъдат избити по време на тая борба и ще стане грозно.
Дават им координатите на болницата и тия прости маймуни хвърлят бомбите директно върху нея, то не знам как по-зле може да се изложиш.
Коя територия ? Палестина е била част от Резашката империя, след първата световна е британска колониална територия. След това е преотстъпена от евреите да си правят държава. Кратко, просто, ясно.Кретен, имат пълното право да се защитават след като Израел си позволява да им взима територията, а как го топели е толкова голяма лъжа, че само кухи пънове биха вярвали на израелските измислени истории.
Шепа 'палестинци', дето дори не съществува такава етническа група в османската империя до 20 век, изведнъж изявяват претенции към това парче земя. Същите тия 'палестинци' се оказват иранци, сирийци и арабелска чалмарска сган, които са изявявали претенции през Великобритания. НЕ СЪЩЕСТВУВА ПАЛЕСТИНСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ - има просто чепа хора, които са били османски поданици и са живяли на тази територия. Не са ти българи или гърци това - просто няк'ви си там мюсюлмани от арабски произход, които обитават територията. И са били значително по-малко в началото на 20век, отколкото са сега. Буквално пустош е било.
Същите тия обявяват война на Израел. Евреите не са отишли да ги избиват, тъкмо обратната е ситуацията.
Ама ти си кривак - к'во се учудвам, че на диваци симпатизираш.
Затихващата империя прави най-големи поразии...
А американците освен да обучават джихадисти друго не правиха.
Да, кой прати човек на луната; кой сложи край на войните в Европа; кой затри анти-човешкия съюз; кой издърпа цивилизования свят от руините на ВСВ; кой създаде транзистора; кой създаде интернет.
Частично си прав, де. От Близкия Изток друго освен ненормалници не излиза, колкото и да им се иска на американците да си наложат социалната система и да правят кинти от този огромен пазар. Ама на маймуни да продаващ айфони не стаа - дано са се научили вече, че сума от младежите им измряха