.
Затворена тема
Страница 52 от 145 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 3621
    Аурисе, правилно ти казаха кретен. Големи глупости пишеш. Израел кога я създадоха? Имаше ли такава държава там там? Чак след втората световна им дадоха това парче, и то не случайно. Няма случайни неща.

А САЩ, освен че са причинители номер 1 за парниковия ефект, генно модифицираните храни, номер 1 тероростична организация, с най-много войни по света, освен че целия свят гори..... лошото е, че ей такива консуматорчета като теб са най-доволни

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Коя територия ? Палестина е била част от Резашката империя, след първата световна е британска колониална територия. След това е преотстъпена от евреите да си правят държава. Кратко, просто, ясно.

Шепа 'палестинци', дето дори не съществува такава етническа група в османската империя до 20 век, изведнъж изявяват претенции към това парче земя. Същите тия 'палестинци' се оказват иранци, сирийци и арабелска чалмарска сган, които са изявявали претенции през Великобритания. НЕ СЪЩЕСТВУВА ПАЛЕСТИНСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ - има просто чепа хора, които са били османски поданици и са живяли на тази територия. Не са ти българи или гърци това - просто няк'ви си там мюсюлмани от арабски произход, които обитават територията. И са били значително по-малко в началото на 20век, отколкото са сега. Буквално пустош е било.

Същите тия обявяват война на Израел. Евреите не са отишли да ги избиват, тъкмо обратната е ситуацията.

Ама ти си кривак - к'во се учудвам, че на диваци симпатизираш.
    Шегуваш се, нали? Кажи ми, че се шегуваш. Никой не може да е толкова тъп.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Аз му обяснявам, че няма такова нещо като Палестинска държава или народност и никога не е имало => няма причина да квичи против евреите задето са се заселили на ТЕРИТОРИЯТА Палестина, той ме пита Израел кога го били създали ...

ми пич, те половината държави в Близкия изток и Африка са 'създадени' през последните 100 години - дай направо да ги затриваме щом така ще се отнасяш към Израел. Да връщаме колониализма и твай то.

Аз даже съм навит. Супер ще е.

И не е случайно, че са им дали т'ва парче, прав си. Нацистите през 30-те години там са ги депортирали преди да почнат да ги избиват - вече са се били установили един вид. Проблем ли виждаш с това ?

Град
    Dreamland
    те хората от хилядолетие хейтят чалмите пък ти да видиш - още са тук. Ще го преживеят хората около мен някак

чудя се хората около теб дали знаят че симпатизираш на Хизбула и отричаш Холокоста ?

Много си зле, не се шегувам.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    терористката живееща във финландия вместо из мърлявите пустини да не налива много акъл.

Баси как бих се накефил да те депортират в тая Палестина, Сирия или Арабските емирства. Бих си продал 1-ния бъбрек да го видя.

edit; wtf ama sama si go kaza predi nqkolko meseca kato stana vupros za israel

otivam da sprq az, mersi sa razvle4enieto ;*

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Никой не може да е толкова тъп.
    Той го е доказал и го потвърждава с всеки свой коментар.
    Аз за това избирателно му отговарям, то време няма да ми остане да опровергая всяка негова лъжа.

Град
    Dreamland
    терористката живееща във финландия вместо из мърлявите пустини да не налива много акъл.

Баси как бих се накефил да те депортират в тая Палестина, Сирия или Арабските емирства. Бих си продал 1-ния бъбрек да го видя.

Тези постове ги прочети пак след време.

Град
    Dreamland

Ти вече си спрял.

Какво значение има къде живея? Никога не съм казвала, че живея във Финландия.
    Последно редактирано от dreamwalker : 11-15-2015 на 21:36

да имаше нещо смисленно, логично, вярно от кючека, който ми въртиш, за да напиша нещо, защото ти си НЛО направо.

Отричаш ми цял народ, защото ... не се разбра. Значи тея там палестинци ей така са се пръкнали и дразнят евреите.
    За това евреите трябва да им бъде простоне, че ги избиват?

Както и да е, не ме засяга.

Ама друго е по-важно?

Къде е Хелзинския комитет бе?

Къде са санкции те бре?
    хахха

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    дримок аре пиши в темата за "какво мислиш... " че имам да ти казвам нещо
    Кажи го тук, бъди енергоспестяващ.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Както и да е, не ме засяга.

Ама друго е по-важно?

Къде е Хелзинския комитет бе?

Къде са санкции те бре?
    хахха
    Ще го пратят в Хелзинки.

Мега фен Аватара на tori
    В мотичката има пост от мой познат, който храни бившата си (също я познавам), щот му лепнала трипер. Насрах се! Русе не е скучен, връщам си думите назад! :ддд

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    В мотичката има пост от мой познат, който храни бившата си (също я познавам), щот му лепнала трипер. Насрах се! Русе не е скучен, връщам си думите назад! :ддд
    Верно ли го познаваш този, тъкмо вчера лолвах и се чудех как е възможно някой да напише нещо подобна :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на RiB
    Бе, тва... София ден и нощ, хората може да казват, че е тъпо и че играят зле актьорите, ама аз точно тея ситуации ги виждам всеки ден по същия начин. Същите думи, реакции, действия. Така че актьорите си играят много добре, щом като ги гледах се чувствах, все едно съм в моята компания - трагично

Мега фен
    Ми не знам, но аз предпочитам да ми е скучно, отколкото да имам трипер.

Мега фен Аватара на tori
    Ама аз нямам трипер... :ддд Просто не ми е скучно никога и си лолвам стабиуно. Ном, верно го познавам, да. И не е като да е някакъв кофти човек, по дифолт си е пич, явно тая бая си е насрала пътеките...
    РиБ, и аз го харесвам тва Сф ден и нощ, забавничко е. Сега ме подсети, че не съм гледала последния епизод...

Днес имах свръхемоционален ден, ебасиииии и ревливото същество съм, честно.

Обаче мисля че направих добро впечатление и ще ме вземат на работка. Стискам си палци!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

В момента съм във влака амстердам - парис норд. Няколко пъти се замислих дали да не пропусна да се кача. ( ще слизам в брюксел по план иначе, а не мога да преценя къде е по-опасно в момента )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Номичка, дано оцелееш.
    Искам само да ти кажа, че много оценявам, че съществуваш. Основно заради егото си, но и защото светът печели от една такава страхотна особа като твоята.

Също така, лудостта се утвърждава и ще стане едно весело някога.
    ;*;*;*

И да си кажа, че си изгубих котето, което е живо и здраво за щастие, но е изплашено и ме гледа нагло и утре сутринта се надявам да си го събера вкъщи.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    дабълпост

Ахахаха Еуокина, ако има нещо ново, информирай ме :д а иначе - котката-беглец с нагъл поглед мисля, че е често срещан сценарий в столицата, пожелавам ти успех и дано се видим скоро // ако оцелея успешно, мисля да си идвам след 1 седмица за малко.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    омгомг развълнувах се <3
    леко съм пийнала, да си кажа, но днес доста емоции

а иначе, надявам се като си дойдеш да я видиш у дома да ти досажда

Наздравее, ако стигна, мисля да пия една бяла бира.
    Бтв, тук ( а'дам) на летището за влака не ти сканират багажа ( а в испания на всяка гара минаваш скенер ), няма проверки никакви, но ме разминаха пич и мацка полицаи с автоматични оръжия с оптика.
    Пък сега както си чатех спокойно, в купето минаха 4ма полицаи с пистолети по тях, явно дежурно си се возят.
    Всеки е извадил лаптоп в купето.
    Не усещам паника, а сигурност- средна работа .
    В антверпен съм вече, първа спирка в Белгия, на следващата слизам, дано не се качат алах акбари.
    Последно редактирано от NomNomNom : 11-16-2015 на 17:32
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Насрах се! връщам си думите назад!