- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
С дъно от ASUS [AMD], което е дву-процесорно ;д -_-
Иначе оставам с впечатление, че си луд фен на ИНТЕЛ, някак така пишеш и оплюваш АМД.. ;д
пък аз съм доволен, почти същото си е като нвидиа (в някои аспекти даже по-добро...) ;д за много по-малко пари.. лел ;д
Като четях по разни форуми за части и прочие, когато трябваше да поръчвам, интел фенчетата се насираха да ме убеждават, че гЕфОРСЕ е много по-добра и бла бла май асс.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мдаааааа, забавното става все повече.
Аз пиша за процесори, ти ми пишеш за видео карти, добавяш и как интелски маниаци се кефели на Нвидия, което въобще пък няма общо тук и да не забравим как спокойно сътвори няква пълна глупост с това, че на сървърно дъно си бучнал процесор, който е за нормалните дъна.
Za Nvidia се обърках щото си мислех и за видео карти ;д имах предвид интел.. ;д то си интел/нвидиа вс амд/сапфайър ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ще ти дам приятелски съвет - изтрий си всички коментари, в които си писал за хардуер или софтуер, по-малко ще ти се смеят.
значи аз специално мойто амд не съм го хвалил а точно обратното даже пусках някви оплакващи теми че уж е незнам си къв си пък е много тъп тоя процесор за работа
иначе аз го взех щото беше по-евтин от интелския реципрочен, 5 или 7 не знам, ама май за и5 ставаше въпрос щото и7 отиваше някъде към 450лв или нещо нагоре, което е много
и сега ми става ясно що не си върши работата както трябва тоя процесор
FX са добри за цената си, но тия 8 ядра/които са всъщност 4/ издишат яко пред някой по-стар Phenom II X6 1100T с 6 реални ядра.
той ставаа
ама не и за това за което го взех, и все пак положението е добре, макар че аз си мислех че ще лети за тея работи
но ако имах пари щях да си взема и7 понеже него го дават като подходящ за програми а амд-то е малко геймърски
и както и да е миналата година може и началото на тая да е било бях пробвал последната версия на Асасин криид и не вървеше (ама повече не съм пробвал, може и версията да е била бъгава щото беше от първите)
Dr. Gregory House
Егати напрегнатите два дни.
За щастие всичко приключи повече от благополучно, малката е герой, стоически издържа на всичко и сега си нанка сладичко.
И си имаме нов ректор, да ни е честит!
Имам честта да ми преподава и е чудесен преподавател
едит: и Диков е подал оставка, въобще страхотен ден
Последно редактирано от Ewok : 11-17-2015 на 20:55
Ислямска държава има актив от към 50 000. Искаш да ми кажеш, че за държави като Русия, Китай, САЩ и т.н е трудно да сринат 50 000?![]()
Dr. Gregory House
Ей, медицина под няква форма да учиш на тоя свят, бе! :дддд Цял ден на почерпки ми върви, не само от пациенти, а и от колеги. :дд Диабет ще хвана днес. :дд Ама е мега мило просто, смисъл самият жест.
чувствам се лятно, утре може и на плаж да отида
Чувствам се разбита, депресирано ми е някакво, супер тъжно, носталгично, ревливо, ама не мога да ревна. Не мога да приема, че животът е толкова скапан и нечестен, поднася ти нещо, за което дълго време си мечтал, а после изведнъж ти го отнема...
в този форум има ли някой да се чувства добре
не питам иронично
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е има бе, как... tori, даже и ДОТАСамо аз съм се отдала на депресарски словоизлияния.
![]()
как така след месеци затишие и шибана самота и интертност сега всичко това ми се стоварва на главата?? толкова хора, емоции и чувства, чувствам се тотално объркана, страх ме е да се зарадвам дори, защото знам, че накрая пак аз ще съм преебаната
оф..
Може да се каже, че съм добре, като изключим факта, че съм изморен.. Днеска ще си легна по-рано, че напоследък не се наспивам.. Нямам търпение да дойде събота, че имам много неща да ѝ разказвам като се видим..)
Ядох тирамису, пуших, пооправих се малко. Осъзнах, че е излишно да се тормозя, така вредя най-вече на себе си, а и изнервям другите около мен. Колкото и да е банално, ако ни е писано да сме заедно, едното разстояние няма да попречи. Ако не е, живота продължава, догодина нов град, университет, ще срещна много нови хора и там някъде сред тях може и да е човекът за мен. Като замине ще се разбере дали такава връзка има бъдеще или всеки е с различни приоритети и страницата просто трябва да се затвори. Брей, много мъдра станах, ще ям тирамису по-често. ^_^
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5121911
аз съм Нигерия
Ei, ne che neshto, ama ai siktir. Stiga s tezi politiko-socialni i religiozni neshta. Ima si razdeli i obsyjdaite, deiba.
Ta, pak me e udarila hipoglikemiqta i sym kato narkoman za shikolad, a dori ne sym mu fenka. TreperiM. Izmoreno mi e. Imam mnogo za chetene i si e ebalo maikata.
Да набиваш шоколад е възможно най-голямата глупост - казвам го като човек, който също често има твърде ниска захар, а обикновено си е нисичка в граници. Като ти падне захарта, хладичка/леко топла вода и захар (няма количество, колкото сложиш), бъркаш ги с лъжичка и пиеш. Това е възможно най-бързия начин да се почувстваш по-добре, различен от банката глюкоза във вената. Шоколада изкуствено вдига и после рязко смъква зяхарта.
ми ивче, имам лошото чувство, че и у БГ като стане нещо, та тогава и на теб щи ти стане интересно
detski glasove
https://youtu.be/HWveLHVG7mo
https://youtu.be/rFgmeA5wdK0 ей и франсетата имали ракети