- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Путенциал има на всеки 8ми , пък и през останалото време, стига да си в Щутгарт
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Няма как да съм по-щастлива! Ревааа! Ааааааааааааа <3 <3 <3 <3 <3 <3
http://m.novanews.novatv.bg/news/vie...d%d0%b0%d1%81/
Фреди е неповторим, това е ясно, няма никой, който може да го замести и да му подражава. Но Куийн са също и Браян, Роджър и Джон. Аз се поставям измежду истинските фенове и ще бъда там! Винаги ми е било кофти, че никога няма да имам възможността да отида на концерт на тази група, защото легендата я няма. Сега получавам тази възможност да усетя емоцията от това да си на стадиона и да слушаш на живо песни, които обичаш и са ти повлияли по някаъв начин. Въпреки че вокалът ще е Адам, а не Фреди, магията на Куийн се поддържа, а споменът за легендата остава! Сякаш се докосваш до него, въпреки че не е там...![]()
Ох, отложих пътуването уж да успеем да оправим нещата, ние и това не свършихме. Ми, бесничка съм си леко ама заеби, понеделник би трябвало да е наред всичко. Айде, бе - кво го мисля?! Няма да е първия път, в който ми е бесен з нещо, за което не съм виновна. Нищо, че пак моите нерви ще бъдат изпилени. Поне ще си свърша другата работа. Няма да замръзна толкова с по-късния влак.
Ей тва да се караш с майка си всеки ден за пълни простотии е уникално изживяване. Вече нервичките ми са се потрошили до краен предел и направо ми иде да удуша някой. Окей, не съм очакваната перфектна изпълняваща всяко качество за представите на майка ми дъщеря, ноо тва съм си и няма да се променя заради нейните желания. Ще правя грешки, ще правя каквото ми казва душата и да преживява.
То поне нещо да беше наред, да се хвана за него, да кажа ама поне тва нали... ама нее, всичко като тръгне с главата надолу. Ей тей кат стане, все тей става... ко да кажа просто нямам думи, ще се пръсна![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
искам да си разнообразя живота малко и да спра да съм такъв хейтър.
thank god че си почвам стажа другата седмица. ще е вълнуващо!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако някой успее да изяде една кутия с марончета и оживее ще го призная
Кво е тва маронче?
Еемиии, било кот било. Очаквам епичната реакция на майка ми. И баба ми още повече всъщност, ахахаха. Баща ми е пич и ще бъде ток и жица.
Уморена съм. Спала съм по-малко от три часа и ми са появиха тъмни кръгове о.о
Утре е големият ден. За мен официалното откриване на зимния сезон. Дъа, става въпрос за трипъл рука. Ако можеше и да валне малко снежец за настроение...
марончета бе
плъзнали са във всеки магазин, виж колко трохи съм оставил
http://prikachi.com/images/144/8485144g.jpg
колко от 1 до 10 са вкусни?
/помисли преди да напишеш
не обичам да ме лъжат.
Няма да те каня в нас, ще ми опразниш хладилника.
една от дарбите ми е да опразвам...хладилници. и да превръщам нещата от тях във вкусотии.
обаче ти няма как да оцениш това, тъй като живееш само на баничките от магазина
ще те поканя, като остане само зеле, моркови и праз в хладилника, ще те видя тогава, на какво си способна
Наспах се и изведнъж светът спря да бъде трагичен :Д
- понеже съм идиот, отказах срещата с якия тип (да беше дошъл до Самоков ако толкова иска, някак си не ми се биеше път до София само заради него, не е толкова специален, за специалните биех път и до края на континента :Д всъщност, Хосе не беше първият, за когото съм била път до майната си, имаше един словак преди това, а преди него един българин в чехия, ама заради него пътувах само от берлин до бърно :Д)
- за сметка на това, маай започвам да имам нов тип контакти, за сметка на което трябва да наваксам с някои (технически) неща, за да се чувствам по-приета, макар, че социалната част ще е много по-челенджинг заради пола ми, социалното ми място/роля и опит,но поне годините ми са точно подходящите за групата :Д
- слаквах малко тази седмица, признавам си, ама не беше реално в понеделник да работя 18 часа, бях принудена последните 4 часа да прекарам в студена стая у нас, защото всички навсякъде спяха, и не исках да им шумя, в резултат на което имам болки в яйчниците, хрема и гърлобол.
- родителите ми са прекрасни, трябва да спра да критикувам майка ми, но не мога, просто първите 2 дни като се прибера, винаги е шок
- хаштаг не знам какво да правя с живота си остава, но в по-лека форма.
Последно редактирано от NomNomNom : 11-27-2015 на 08:17
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Брат, тия марончета изглеждат мега добре. Къде ги има?
Тори съм, бтв.
Waat?
Гледах спринта. Как да съм! Яд ме е, че Нортхуг не спечели, ама тъй става като се правиш на интересен и кибичиш най-отзад за шоуто. Еми после не можеш да се буташ за позиции, брат. Тва е спринт. А и Фосли е във форма.
егати времето.
и се чудя много да ходя ли да пия едно кафе или ще изгърмя после, понеже малко окъснява вече..
не обичам зимните месеци. забавно е, че има празници, но не е забавно, че денят става все по-къс и по-къс![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride