- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will.
саднах са. мн филми, книги и се отдалечих от реалността, макар че такава няма. или поне аз/ние не я познавам/е.
пак отложих ученето, ма като знам, че имам да чета и всичко друго ми се прави, само не и да седна да науча най-после, мамка му. то пък едно правене. ся като се замисля, цял ден не съм си показвала носа навън освен за една цигара на терасата и въобще нямам представа студено ли беше, слънчево или облачно ;д. дъа, светът си съществуваше, но аз като че ли не. и е многомногомного мило това търсене, но съм си самодостатъчна. това май се нарича асексуалност ;о
ии чувствителни зъби :@
майка ми не спря да ми опява, че съм ги премила с честото търкане, което е абсурдно. баси досадната жена.
Последно редактирано от The Faust : 12-09-2015 на 19:34
понякога имам усещането че само аз не съм духовен учител в тоя свят
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Скапана съм, събира ми се от дни наред, а не мога да спя. Утре ще се пробвам без аларми, макар да знам, че няма да спя до по-късно от 7. Вече ми е нервно. Дано утре не ми досаждат много хора, че съм си предвидила деня за мои неща.
Тежки три дена бяха.
А като знам, че трябва да се стегна следващата седмица и половина, ми става лошо.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Отвратително е да те набеждават за нещо, което не си направил и да не вярват на теб, защото еди кой си бил казал еди какво си... Имам чувството, че се намирам в някакъв кошмар, искам да избягам от всичко и от всички и да си събера мислите, защото не се издържа. Живота по принцип си е нечестен, но толкова нечестен никога не е бил. Не мога да повярвам, че е възможно най-близките ти хора да повярват на някаква клевета и да изгубят доверието си в теб.
щом са повярвали толкова са ти близки
може пък да си била сама през цялото време просто още да не го знаеш
но и да си продължа по темата
докато правя нещо стойностно друг ме съди само си губя времето и въпреки всичко постигам целите си аватара ми казва останалото
Последно редактирано от haritov : 12-10-2015 на 20:09
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Малко по-добре се чувствам, положението утихна, но все пак изгубих уважението си към някои хора. Много съм щастлива и доволна от себе си, понеже взех участие в една много хубава благотворителна кампания! ^_^
Мразя си сънищата, брат. Баси боклучавите работи, където сънувам. Предпочитам да не сънувам никога, ако ще е само за глупости. Кофти ми е некво. Искам да спя още. Да го духа тая история на медицината, втръсна ми от на русенски глупостите. Да го духат и те. И аз да го духам.
С точно същото интро мислех да започна.
Омръзна ми да съм натоварена докато спя. Само се карам с някакви хора. Тъкмо нещата наяве започнаха да се нареждат малко по малко и пак да съм позитивна и весела и да не (се) напрягам за глупости. Но, както казва Мила, emotional af съм и това трябва все пак да намира отражение някъде.
Ти се караш с някого, при мен някой умира... Добре сме ама ще се оправим. :д
Само не ми го побира главата защо съм била с патологично ниска самооценка последните 2г. Криела съм я зад понятията адаптивност и толерантност.
Също нямам представа защо прогледнах, и как щеше да е, ако не бях.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изтощена, брат.. Изтощена![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много ми е позитивно и енергично днес, а съм спала едва 3 часа.Захващам испанския след малко, после и по философия ще уча и накрая ще си направя тренировката! Общо взето днес смятам да ми е ползотворен ден. След последните 2 в излежаване след даскаУо.
По-късно ще се опитам да измисля някакви идеи за подаръци, дори започвам да обмислям нещо DIY да направя. Това ми е най-добрата идея досега всъщност. :Д
Пак си намерих песни, които ми действат мотивиращо.
И каква задача ми измислиха - да си снимам стари рисунки... И на мен самата ще ми е любопитно кво съм правила като ранен тийн.
Аа, и май утре ще ме водят в едни катакомби. Яка идея, не че на мен не ми е хрумвало, ама за такива неща е трудно да намериш ентусиасти.
*Вчера в автобуса беше хипер странно. Не се случва за пръв път, ама като се събудих все едно не бях в моето си тяло и изобщо... все едно не бях аз. Абсолютно нищо не ме интересуваше (да не се бърка с безразличие или депресия, хаха) и пак си мислех как като нищо ще се окаже, че сме... холограми. Измисляш си възраст, име, уж черти на характера, живот... и така.
Последно редактирано от paradosou : 12-11-2015 на 13:05
Парадо су май е 12 ти клас.
И сега употребявам даже - редовно ;d.
Не ми трябват "магически вещества" че да си измислям щуротии.
Кораб, 2014-та завършвах училище.
Последно редактирано от paradosou : 12-11-2015 на 13:11
ауу тия фермерски истории били много яки
само украинската издиша
Да нахраниш приятел, който се готви да влиза медицина с клишета - безценно. Плати си с +1 рана по голямото его за тая шегичка на дребно. Доволна съм от себе си.
още ли я влачите тая Лина бе, аман
оставете момичето да си живее животеца