.
Затворена тема
Страница 73 от 145 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 3621
    мразя да чакаамммм...............
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Днес и вчера на работата всичко е точно, много работим, много се забавляваме и така. Но в същото време днес научавам само отвратителни новини... То не беше помен, самоубийство, катастрофи... И всичко се натрупа в един ден. Шокирана съм от случващото се и чакам някоя хубава вест да разсее негативизма.

Мега фен Аватара на tori
    Мали, така ме заболя главата, че направооооо... И след няколко дни скандали, всичко е наред. И утре ще си видя жувотното та нямам търпение. Добре, де - повече нямам търпение за сладкото. :дддддддд И се очертава баси якия уийкенд. <3 И е такова едно... коледно и винено. :ддд От половин водна чаша (нямам винени все още) съм изпила три глътки и се чувствам фул. Натъпках се на свиня направо, в унито всичко е супер. Простоооо... :3
    Само където още ме е страх да звънна, където трябва и където искам и го отлагам постоянно, а вчера забравих. :д Дадоха ми някаква надежда, а аз като рибоче се хванах на въдицата ама се надявам да има кой да ме събира когато нещата не се получат. Щото надали ще се. Ама нищо, мечтите са безплатни, нали? Разбитото сърце е за моя сметка.

Супер фен Аватара на paradosou
    От тия платформи................ не знам как ходилата ми са живи все още .
    Оо, и много яки хора живеели наблизо. Чак такива завладяващи 20 минути скоро не бях имала .
    Последно редактирано от paradosou : 12-18-2015 на 20:59

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Повече от една четвърт и то от съзнателния си живот си мисля, че знам всичко за МЕТАДОНА. Няма смисъл да казвам колко съм разочарована и как искам всичко да приключи, за да няма повече емоции, но добрата част от мен и все още човечна и подвластна на същите тези емоции, от които ден по ден се освобождавам и развивам резистентност, не иска да наранява. Странно е. Досега приемах всичко за даденост и константа /към, която винаги съм се стремяла сякаш съм аутистка/, но може би от самото началото не сме се движели по един и същи път, за да се загубим взаимно.
    Какво чувствам? Просто една празнина.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сесията почна/сад.

Мега фен Аватара на tori
    Плановете ни се развалиха с гръм и трясък. Ще гръмна някого. Тая шибана почивка ще ми я изкарат през носа. Боклуци.

купих подаръци. йеееей!! обожавам да избирам подаръци и да мисля как мога да зарадвам някого.
    обичам Коледа. обичам да раздавам грижа, топлина, да правя нещата с много внимание...

чувствам се изпълнена.. искам по-често да има такива поводи. искам по-често да се събирам с голяяямото ми семейство <3 (предстои)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Скучно ми е. За сефте от много време. Имам маса неща за вършене, ама искам да си релаксна малко. И ми е... хормонено такова. И, разбира се, не знам какво искам. А щеше да е хубаво да знам. Искам нещо еднократно, просто за релакс, без да се налага да го мисля. Ама ся точно опциите за такова са минимални. Затова ще си пусна филм и ще се тъпча в леглото.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ок, следната ситуация. Имаш човек 1, човек 2, човек 3 и човек 4.

Човек 2 казва на човек 1, че човек 3 е казал, че човек 4 е говорил лошо за него.
    Човек 1 отива при човек 4 да разбере дали е истина ( без да казва на човеци 2 и 3 )
    Човек 4 отрича.
    Човек 4 блокира човеци 2 и 3 от живота си.
    Човек 1 се среща с 2 и 3 и те не знаят защо са блокирани от 4.
    Човек 1 решава да ги пита отново директно - вярно ли 4 е говорил за мен това и това - и изведнъж и двамата отричат.
    Човек 1 не им казва защо 4 не им говори, защото му е писнало от глупости, на всичкото отгоре излиза сякаш е виновен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    имам конюнктивит от 4 дни и то зверски ама зверски очите ми са червени като на руснак пил ракетно гориво и забелязаха чак когато им казах

стигнах до извода че никой няма смелост/съвест/... да ме погледне в очите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от espadrilnika Виж мнението
    grozen si we, zatwa ne te gledat ne se misli za stra6en
    защо трябва да имаш такива груби изказвания не мога да панимая ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    педалче заминавай си в кофата

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    педалче заминавай си в кофата
    На мен ли говориш ?

Banned
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Имаш крайно не пристойно държание за момче на твоята възраст моля оправи си държанието ако искаш да бъдеш приет от малката общност на teenproblem

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от espadrilnika Виж мнението
    Да не си на 4 ?

Banned
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Не ти отива да се държищ по този начин...
    .

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Току що си напипах нещо твърдо пред долната част на лявото ухо. При дясното няма. Ще се мре. Започвам по най-бързия начин да си изпълнявам останалите точки от списъка с неща, които да направя през живота си.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Току що си напипах нещо твърдо пред долната част на лявото ухо. При дясното няма. Ще се мре. Започвам по най-бързия начин да си изпълнявам останалите точки от списъка с неща, които да направя през живота си.

Забавна си

Скоро щв напиша сатус за тву-то можеби, беше яку

Супер фен Аватара на RiB
    Всяка сутрин отварям вратата, която виждам пред себе си, за да я открия, но всичко което виждам е един и същ образ... едни и същи момичета.... лошо ми става чак... на следващата сутрин виждам друга врата.... отварям я и виждам същото... и така всяка сутринт.... сега.... просто стоя пред вратата и я гледам. Нямам смелостта повече да я отварям.

Град
    Neverland
    Ей болен

Супер фен Аватара на RiB
    Добър съвет! Мисля да го пробвам, само че ми е прекалено голям кура за ключалката

Супер фен Аватара на RiB
    А, аз съм на 100 процента с тебе, просто ме натегна Коледната депресия май, май. Само ебанйе и биенйе и тфа е!

Мега фен Аватара на tori
    Дейба кретена, лойто е решил да се самоубива под влака, който ние чакахме за връзка... Няма ли други начини, че трябва да направят тия поразии?! Мре ти се - мри. Ма не усложнявай живита на хората... 6 часа и 20 минути преход с камили от Варна до Русе. Овидя ми се!
    Да почива в мир оня, ако ще и в пет мира да почива. Дано е щастлив, където и да е, но няма да проявя разбиране, съжалявам.

Мега фен Аватара на tori
    Хич ми не е. Ама цяло БДЖ кибичи с часове по гарите като прани гащи на селски простир.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си