- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всеки един ветеринарен лекар в този форум (а ние не сме малко) би ти се изсмял на написаното, анар4и. Да сравниш две породи, които са предназначение да помагат на хората, и то по този нелеп начин, е меко казано глуповато. Не знам защо всеки път изпитваш огромно желание да си изкажеш мнението, което в повечето случай е на н-та степен некомпетентно. То няма лошо де, демокрация да има. Жив и здрав да си.
ПП залагам си пухената пижама на панда, че кучето ми притежава по-висока степен на интелигентност от половината население на България.
Последно редактирано от pandabear : 01-19-2016 на 18:23
Чакай бе, аз си казвам личното мнение и на обркъжението ми.
Голдъна е абсолютен баламурник и ако се разходиш в борисовата ще видиш 15 голдъна и всичките абсолютно едни и същи.
Ся даже не се заяждам и не изказвам нек'ви факти, просто от моя гледна точка т'ва куче е от калъп направено и всяко е същото като предишно ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да си говорим на научен език. Искаш да кажеш, че генетично немската овчарка е преминала през специален тип отбор и подбор, които са довели до нови фенотипни прояви за всяко следващо поколение. Оп, пардон. Исках да кажа за всеки индивид от всяко следващо поколение?Хайде стига. Нормално всички породи кучета (от чисти линии) да си приличат. А това твоето дори не са факти, а наблюдения. Прави разлика в терминологията.
Поведенческата изява, зависи от начина на възпитание и подготовка. Има какво още да се каже по темата, но с ръка на сърцето ще си призная, че всеки път, в който се опитам да ти обясня нещо си мисля, че отнемам ценно време от живота си, тъй като съм сигурна, че не може да проумееш повечето неща.
Последно редактирано от pandabear : 01-19-2016 на 18:38
Не бе аз ти казвам, че лично на мен всички голдъни (бту не само на мен) ми изглеждат абсолютни еднакви по външните белези отделно винаги са едни щастливи такива, рядко са сериозни или поне с такова впечатление съм останал ;д
А при немските овчарки разликата винаги е голяма. Не знам защо, ма дори братя и сестри изглеждат коренно различни.
Вземи братя и сестри голъдни и гледай, все едно от калъп излизат..![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
mn typo ku4e e anarhi, ama ne dostaty4no typo, 4e da go osyznae i ewentualno da se samoubie
Dr. Gregory House
Знаеш ли кой е на снимката, че говориш?
Аниме фенче, как мое си емо,мазен педал, аниме фен, антисоциален, глупав, неграмотен плъх едновременно?
И защо вашите или някой от селото ти не те е очистил все още?
Dr. Gregory House
Това е Том Харди, който го харесвам като актьор и е пример за мъж за подражание. Нищо повече.
Просто добър актьор и почтен мъж.
Нещо, което ти никога няма да бъдеш, щото си пропаднало емо лекенце, което впрочем може да спре да ме занимава, защото аз определено ще спра да обръщам внимание на няк'ва нисша в обществото отрепка отхвърлена от всички хлебарка, която само я тъпчат ли тъпчат. Педал гнусен.
Dr. Gregory House
кур за хората
кур за студа
кур за всичко
имаше една картинка от 9гаг "защо живея на място, където ме боли лицето от въздуха" или нещо от тоя род. Наистина си го задавам този въпрос в момента :Д
Всичко може да бъде поносимо, дори приятно до един момент. Дойде ли този момент сякаш се задейства някакъв механизъм, който има за задача да те върне в неприятното ти съществуване от преди това. Сякаш света не е достатъчно шибан, че циклично да трябва да се напомня едно и също.
Мале, с тия шибани тестове ме заболя главата. Как ш перна един ханалгин и един горещ душ и как ш примра в леглото след малко... НЕ ВИ Е РАБОТА ПРОСТО!!!
Липсва ми, искам масажче и секс х 123456789 пъти и да си заспим просто. Никва анатомия.
И отново - дейба шибаните ти резултати, станаха исторически, десет дена ги влачи тая жена... Другите, при които сме си минали изпитите, ги провериха за отрицателно време, таа кво още се бави?!
Днес разбрах, че това, около което си въртях цялото заминаване и съответно връщане, всъщност не е тогава, когато смятах. И това ще са 2-3 загубени седмици от втория семестър. Като научих направо ми се дорева, а като се прибрах дори си поплаках малко. Не знам какво ще правя. Обсъждахме днес онлайн комуникация (преводи и въпроси), но просто не е истина как ще смогна два месеца. И това е само за шибания гръцки, който е достатъчно проклет и с физическо присъствие.
lo6o mi e като се сетя за всичко
а как не искам да затъвам така
и как не искам да е най-грандиозната ми грешка това
и това с датите... а вече е късно да променям -.-
сама си се наредих така де, няма какво да се ядосвам, просто е супер неприятно
Супер изморено ми е, спи ми се, а още е едва 12. Но нямам право да се оплаквам. Особено като знам той през какво минава...Дано да го освободят в събота, та да има поне малко време да си почине. И ако успее другата седмица да се прибере, ще е супер.
Като изключим умората, се чувствам супер. Предвид снощното изнервяне и след проведения разговор, супер е доста меко казано.
Да, натоварено ми е, да, искам почивка и да, 2 часа на ден не ми стигат, но ще се справя.
ПС: It's match day. :3
ПС2: https://www.youtube.com/watch?v=NZp_axebSfQ
Анархи,немската овчарка вдействителност е много хубаво и умно куче,но всяка порода си има своите предимства и недостатъци. Вдействителност е едно от най-умните кучета,но пък не е от най-силните сред големите породи например...
Изглежда ми като битката между разума и сърцето. Наистина гадно чувство,което е трудно да се опише напълно с думи.
Винаги съм го асоциирал с клипа на тази песен като чисто вътрешно усещане:
https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM
Но пък вярвам,че ти можеш да се справиш и ще вземеш най-правилното решение...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-20-2016 на 09:43
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добре бе, още колко пъти ще ми сменят материала и формата на изпита два дена преди датата ://// Да ги вземам тези финанси и повече да не ги видя.