- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
леко объркан, само леко
и в едно такова мислещо състояние. Много е скапано
май си спуках някви неща в единия показалец - леко топло е и е по-тъмно на цвят, bummer
цял ден само една и съща песен слушам
over and over again....не ми се беше случвало скоро толкова много да ми хареса дадена песен.
разбрах в какво се изразява щастието
i win at life, boyz
This bitch! How dare she talk shit about my friendship with my best friend. Me giving up on my friend?! WTF, she even listening to herself?! I wanna cut her throat and then feed it to the dogs! WTF is wrong with this world. She can't see what's in front of her damn nose, and yet she talking smack about my friendships. She's so lucky I wasn't there, cause i would have made her feel like the smallest person on this earth! (taking a breath) Okay, i feel better now.
Работата беше мн натоварено. Утре ще е по зле. Но другата седмица съм в командировка, въпреки че май ще се работи над работи които имам да наваксвам отгоре на тва за което ще отивам в командировка. Но винаги става така че нищо не пипам шот шефа само ни кара на най различни ресторанти след работа като сме в командировка с него. Яко!
Чух най-невероятната история днес, която наистина ме развесели след всички гореспоменати глупости. Една приятелка на нашите ни посети. Разведена жена с 3 сина, сигурно на около 50-55 години, разведена. Намерила си човек (приятел) с образование, със стабилна работа и доходи, който я кара да се смее с сълзи. Много щастлива изглеждаше и звучеше. Най невероятното беше, като ми каза че седмица след запознанството си и прекарване на доста време заедно в рамките на тази седмица, се оженили (да, да правилно четете, не згодили а оженили). Седях и незнаех кво да кажа.
kat hui o damski race
Още съм ядосана от вчерашната изцепка. И както трябваше да се прибере в края на седмицата, така сега аз не мога да отида в Бургас в края на седмицата. И по-добре, че се разбра от сега, та да не се разкарва само милия. Така или иначе заради мен идва, щом може да го отмени за другия уикенд, чудесно.
Също така:
Лина мрази сняг.
Лина иска да си седи вкъщи на топло цял ден, но трябва да отиде на училище.
Лина ще е болна до 2 дена.
Молете се за Лина.
#JeSuisLina![]()
А ако към 'вкъщи на топло' добавим и него, всичко ще е толкова перфектно...
И кво сега никой няма да ми види остроумната шега, защото е последно мнение на другата страница.![]()
За съжаление не се сещам, но ще се съглася ;*
Превъртам разни моменти в главата ми и се обвинявам колко съм тъпа.А реално нищо съществено не се е случило. Изключително ненавиждам факта, че винаги придавам огромна важност на незначителни събития, само ги мисля и премислям и изживявам драматично.
You are broken, I can fix you...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
https://www.youtube.com/watch?v=8OcJXc_jGrQ
мн яко
а така и ще науча доста терминология на английски, което е още по-прекрасно
а и пичът е забавен
иначе, някво умряло ми е тези два дни, супер непродуктивни откъм уни
обаче пак малко по малко започвам да се чувствам ок
що пък :/
а това с приятеля изглежда доста weird
още ли сте гаджета?
Последно редактирано от Ewok : 01-26-2016 на 17:31
Още сме, даКаквото и да става ще го обсъждам с него, от писане тук няма да стане по - лесно... освен да питам има ли доволни от килимите в Домко?
знаех си че вкара малко драмакуин
как ще се разделят, те ще се оженят най-вероятно, лъв и овен
и без това са най-гадните
лъжесвидетелствала ли си преди или е заради възрастта ми вече