.
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Би ли дал пример? От какво ти е отказан достъп?

Също така, не знам дали аз си въобразявам, ама тва с "по дефаут" явно е нов лаф, предполагам от морето си го прихванал, и не знам откъде са го чули всички и най-вече защо се произнася грешно о.О Обринах се още първия път, като го чух. Думата се чете дифолт/дефолт, не дефаут.

Отивам на лекция по история, след това ще си сготвя и ще почета малко и заминавам на женска вечер. Суперяка мацка бе, а като предложи един хубав филм, вместо обичайните романтични комедии, тотално ме спечели. ^^
    Ако от работата спрат да се правят на интересни и ми преведат парите най-сетне, ще е мн добре!
    Предпочитам да се въздържа този път. И без това ще започнеш да ми обясняваш как всеки човек гради на 100% съдбата си абсолютно сам и е центъра на Вселената,а други фактори просто не съществуват и колко много съм зле...

А това за дефаут-а нито е нов лаф,нито съм го прихванал от морето.Явно в Германия сте малко назад.
    Просто така се пише и затова и до някака степен нарочно така се казва. Нещо като лафа: "Пусни волуме-то на мах".
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 11:12
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си