Здравейте. Точно преди 20-30 мин.съм се регистрирала и по дяволите не мога да разбера и да намеря къде и как да пусна собствена тема или по точно как да задам въпрос?Понеже темата е ,,как да постъпя'' реших, че ако си драсна тука, никой няма да ме насмете
Да искам съвет относно лесбийките.От един месец горе долу си отрязах косата, смисъл къса прическа и част от приятелите ме подиграват, че съм лесбийка, преди не бих обърнала внимание, но сега ми е влезнала мухата в главата.
Напоследък си мисля за едно момиче. Знам че тя е ,,гей'', лично не се познаваме, но имаме общи познати. От както ме подиграват се сетих за нея, и не спирам да си мисля за нея. До сега не ми се е случвало и няма кого да попитам нито на кого да споделя. Най-добрата ми приятелка също пуска шеги относно това и не мисля че ще е уместно да й го споделя.Аз лично се харесвам и не мисля така. До сега съм харесвала само момчета и всички гаджета са ми били момчета. Не съм като част от момичетата дето се целуват по устата, аз не правя така, може би някой път по бузата, но това е. Не съм сигурна дали я харесвам, защото все пак не се познаваме и логично не мисля, че е възможно.Онзи ден бях на кафе и случайно я видях и от тогава се чудя дали и аз не съм като нея? Моля за мнение ;-(