.
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пропуснах тренировка тази сутрин ( за първи път от две седмици ) , бях умряла за сън, а на добро утро съм отговорила с "update" ( чета целия уикенд и всяка вечер след работа, и вече съм като рутер :д )
    Имам си локално егн и банкова сметка вече.
    Осъзнах отново, че съм единствената жена на етажа сред 30 човека ( някак си не ми направи впечатление, докато един поляк не ми написа, че всички ме известяват за всичко, защото съм единственото в женски пол ). Ама е мнооооого необичайно, от 20+ проджект мениджъри да няма жена ( инженерите сме ясни ), познавам извън тук мацки ПМ-ки основно.
    Вчера ми липсваше.

Официално почти съм включена в два проекта.
    Тази седмица се нанасяме в къщата, йей.

Липсва ми много.

А пък това, което съм тръгнала да правя, винаги съм си мислела, че съм подготвена за него, докато .. не се появиха колегите ми, с по 15г. опит, които се скъсват да четат ( единия си ляга в 19-19:30 UK време и става в 4, за да чете ), и в момента ми е лошо, че освен, че няма да стана от учебниците ( и конзолата ) още няколко месеца, ами и някакви луди пари ще трябва да налея за bootcamp, достъп до лаборатория, книги, видеа.
    Но поне не съм сама.

бтв, от 1 месец насам не говоря и не мисля на английски постоянно и започна да ми деградира, тр да си намеря ново гадже. ( примерно днес исках да заменя responsible с in charge of по време на разговор и мислих 1 минута, и си го повторих после изречението :д )
    Последно редактирано от NomNomNom : 09-28-2015 на 11:58
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми