Малеее... Днес съм в Марс Ретърн бе о.0
И после защо се карам в нета //Не само тук, ми и водя едни "дискусии" в youtube..., хахах
Марс в 3ти дом (дом, който управлява и онлайн комуникацията) в знака на твърде критичната и ориентирана към детайли Дева, опозиция Сатурн (авторитети, професионалисти, възрастни или опитни хора) в 9ти (дом на духовността, но институционализираната такава, доктринизираната -> в случая астрология).
Досега водех спор, ама Марсов такъв, (все пак сме в Mars return), с една астроложка (9ти дом) под клипа й в youtube (3 дом). Спорът се състоеше в това, че критикувам начина й на презентиране на информация (Марс в Дева), и изобщо работата й (Сатурн), влизайки в някакви ебаси детайлите, честно, чак се почувствах, че правя нещо излишно, въпреки че смятам че съм права. Но определено прекалих де.. Все пак говорим за Марс (агресия като архетип).
Марс в секстил и със слънцето и с луната ми, от там и сълзливите емоции, но аз съм си такава - fucking whiny little bitch.
Интересна картинка

Знам че този пост би бил оценен само от двама-трима човека във форума, но няма как да не споделя, доста интересно ми се стори и то особено като осъзнах, че днес съм в Mars return.