da no da oera tvota maka i9 togava he ti kaja koi sm as t9i zneh ot kav bolna makati razbrali ma kuhko nechasna i porkteta panala as do te4beli sm istignal sm as ma as simj oppo krasiva ot tebe e me zalimavi s tvote deckiharen bamoi akliicha razbrali ne me teruuvah izobehe da no da se vrnena matati da omera bestova nikoi ne te teruva ne e kari pak dte nkaram da sejelavah razbrali tova kumitrane be he ot damna ako sm zabelasl as hiqh da istrioq tozikometar ne se ebavai a ne si sloja s tebe klahe ako si slagam akla s tebe a trebe da sm uttetivaskote i kojitoiskah men ne me teruva atebe dalihe se ebeh dali svrki he napravihtova men ne me zasiqga nemakari da na praviq strara pesnnanov glasnhe zneh ne mekaria napraviq fesive zat4be sihi da drpna sihkte slimkii da tenapraviq po dulnai ohe edpat da pih za makmi he perukvam sihkte slimki uri makati kae sl;iman bahativiki ade viki ne e obiditekanamaka amti si rasruna mumice nitot8 pioha nito tizvakam niam duri dfasm v bgeda tevgijdam nikade izobheovrtitelana si mi date pertsnavam ne mai ti pak zapohna mojehe da mi kajebehlou zaho mi pihtakivi neha as heiqh da poglenai da striq sihko ane vednaga s porgletiti teputi ako imah kap neka da se vidm ida si pogvrim mejdu hetri uhi tova kometra e star ot tamna am nenah he ohe b8l ako neh heiqh ohe prviq den dahgomaham am ti a ako jeleh vuonaimahiq ako9 iskah suiz ako iskah pak pireteli zmen niqma zanehene kiavo toi iskah tirehava vona sui pireteli eli sis men v piretel ako ne abravi za sihko i spiri da me obijah nedai si bje ko se strehn b vbge m,oga da tehamarosvam neme strah ot nikoi koi i da e bilo as nesm ti vasko asm behlou mie imto i po malo spirkaskte tovae za sega ot men i mimavi9 kavio he mi pih