Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Нещо се сдухах и малко съжалявам, че в тая криза махнах с лека ръка на някои неща.
И искам да гледам сериал, лек, лигав сериал, който да ми оправи настроението.
Аз пък се чудя как да се разчувствам повече, за да си излея всичко, просто всичко..Но пробвай "Приятели".

Поплаках си малко аС, но няма някаква много ясно обоснована причина. Има trigger де, ама не ми се говори за него.
В нета никога не е safe да говориш за нещо, всички изскачат със съвети и рационализации, боже, няма хора, които да могат да слушат, но не ги съдя, защото на това трябва да се науча и аз.

Мисля, че преживявам release на минали насъбрани състояния и карми ако щеш.
Днес за 2ри път отказвам излизане, ще си преживявам някакви неща у нас явно.

Обаче е позитивно реване, не се оплаквам.
Даже ми е... някак добре.
Това ме кара да се отърся от страха, който ме е сковал. Страх си ме е и това е.

Луната е в 12ти, Юпитер в съвпад с IC... Лада обясняваше, че Юпи през 4-ти е страхотен транзит за release на рани и травми, изобщо за изравяне на психиката, няма лошо, имам нужда от това. Искам да успея да простя, да забравя, защото е кофти да живееш кисел, и с терзания и да си намираш за какво да съжаляваш... Искам просто да пусна всичката болка да си ходи.
Не се имам за жертва, просто ми писна да ме е страх и да съжалявам за минали неща.

Намерих си стари мои публикации, блогове, присещам се за много неща от миналото, и, баси - аз имам много багаж, наистина.
А от пълнолунието нататък какви сънища сънувам... Някви мега странни, често се "срещам" насън с хора, които под една или друга форма са ме наранили, черешката на тортата беше снощи, получих предложение за брак, на което се съгласих, а после аз изиграх неверника и ми беше малко виновно, но може да се каже - отмъщение на сън.

Баси.