- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Предпочитам да се въздържа този път. И без това ще започнеш да ми обясняваш как всеки човек гради на 100% съдбата си абсолютно сам и е центъра на Вселената,а други фактори просто не съществуват и колко много съм зле...
А това за дефаут-а нито е нов лаф,нито съм го прихванал от морето.Явно в Германия сте малко назад.![]()
Просто така се пише и затова и до някака степен нарочно така се казва. Нещо като лафа: "Пусни волуме-то на мах".![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 11:12
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Продължаваш да си някакво кречетало, а иначе в момента леко ми заприлича на Влади Въргала дето две години преди да влезе в Биг Брадър обясняваше наляво и надясно учителски и отвисоко колко тъпо видиш ли било това предаване и колко яко трябва да си закъсал с парите за да влезеш в него. И опаааа, след две години КТБ взе, че фалира, отидоха му паричките и той се намери в същото предаване за закъсали звезди, което по-рано така оплюваше.
А пък тази история за девойката и две годишното невиждане, ако я повториш още веднъж може да закръглиш бройката на двуцифрено число вече. Ако искаш да хвана и аз да ти повторя фамилията още толкова пъти.Та като не са ти ясни нещата, като не си обула моите обувки, като не си била дори страничен наблюдател на историята, не се напиняй излишно. Ако се бяхме видяли пет пъти дали щеше да е по-различно.Евентуално и може би.И както каза преди jghgh проблемите на едни може да изглеждат нищожни и смешни за други и обратното. Моите най-големи проблеми идват от липсата на самочувствие и отчасти увереност породени от живота ми и н броя страхове натрупани в него с времето както и до голяма степен моята съвест. Но това ти няма как да го разбереш и грам, защото първо не си ходила с моите обувки както казах, второ ми го играеш много оправната мацка с голямо самочувствие и увереност и трето живота ти от самото ти раждане та до днешни дни се е развивал по различен начин от моя например-минала си през различни етапи, родителите ти са различни, приятелите ти са били и са различни и.т.н.
Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 23:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!