.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Би ли дал пример? От какво ти е отказан достъп?

Също така, не знам дали аз си въобразявам, ама тва с "по дефаут" явно е нов лаф, предполагам от морето си го прихванал, и не знам откъде са го чули всички и най-вече защо се произнася грешно о.О Обринах се още първия път, като го чух. Думата се чете дифолт/дефолт, не дефаут.

Отивам на лекция по история, след това ще си сготвя и ще почета малко и заминавам на женска вечер. Суперяка мацка бе, а като предложи един хубав филм, вместо обичайните романтични комедии, тотално ме спечели. ^^
    Ако от работата спрат да се правят на интересни и ми преведат парите най-сетне, ще е мн добре!
    Предпочитам да се въздържа този път. И без това ще започнеш да ми обясняваш как всеки човек гради на 100% съдбата си абсолютно сам и е центъра на Вселената,а други фактори просто не съществуват и колко много съм зле...

А това за дефаут-а нито е нов лаф,нито съм го прихванал от морето.Явно в Германия сте малко назад.
    Просто така се пише и затова и до някака степен нарочно така се казва. Нещо като лафа: "Пусни волуме-то на мах".
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 11:12
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Би ти отървало да е така, за да изляза аз крайната, нали?
    Само дето никога не съм казвала такова нещо. Човек гради съдбата си сам, да. По тази причина има много "успели" хора с изключително кофти старт в живота.
    Разбира се, че има фактори, които неизбежно оказват влияние, но далеч не са толкова много колкото ти си мислиш или колкото на теб ти се иска, за да ти послужат за оправдание.
    Съдбата била решила ти 2 години да не се видиш с някаква мадама. Еми, да... сорЕ, ама това си зависи изцяло от теб. Крак да беше счупил - биг дийл, след 45 дена в гипс имаш още толкова физиотерапия и си готов да пътуваш. Хората рак преборват за по-малко от 2 години.

С две думи - дриймърът е права.
    Chance favors the prepared mind.

Уотевър, лично мнение, ясно ми е, че няма да си промениш мирогледа.

По темата:
    Като убита съм. Ще ми се пръсне главата, пия кафе и чакам да подейства.
    Продължаваш да си някакво кречетало, а иначе в момента леко ми заприлича на Влади Въргала дето две години преди да влезе в Биг Брадър обясняваше наляво и надясно учителски и отвисоко колко тъпо видиш ли било това предаване и колко яко трябва да си закъсал с парите за да влезеш в него. И опаааа, след две години КТБ взе, че фалира, отидоха му паричките и той се намери в същото предаване за закъсали звезди, което по-рано така оплюваше.
    А пък тази история за девойката и две годишното невиждане, ако я повториш още веднъж може да закръглиш бройката на двуцифрено число вече. Ако искаш да хвана и аз да ти повторя фамилията още толкова пъти. Та като не са ти ясни нещата, като не си обула моите обувки, като не си била дори страничен наблюдател на историята, не се напиняй излишно. Ако се бяхме видяли пет пъти дали щеше да е по-различно.Евентуално и може би.И както каза преди jghgh проблемите на едни може да изглеждат нищожни и смешни за други и обратното. Моите най-големи проблеми идват от липсата на самочувствие и отчасти увереност породени от живота ми и н броя страхове натрупани в него с времето както и до голяма степен моята съвест. Но това ти няма как да го разбереш и грам, защото първо не си ходила с моите обувки както казах, второ ми го играеш много оправната мацка с голямо самочувствие и увереност и трето живота ти от самото ти раждане та до днешни дни се е развивал по различен начин от моя например-минала си през различни етапи, родителите ти са различни, приятелите ти са били и са различни и.т.н.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 23:08
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си