- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
откакто Сатурн ми влезна във втори дом много ми се промени живота ;д уволниха ме от Contrabanda, но за хубаво, защото прекалено много време отделях за тази работа и неможех да се съсредоточа за университета; на другия ден си намерих работа в бар Jazzmatazz, където ми е много добре, още някакви схеми станаха/направих, за да мога да си изкарвам пари, за да си плащам наема пък и да лекувам котето, което преди 1 седмица осинових много болно, буквално беше на границата между живота и смъртта и вече се оправи утре му махаме абоката и съм много доволен от себе си, че успях да се справя с парите и да си ходя на университет и да си уча и да си го излекувам; по-зрял се чувствам :д и така като ми е зает целия ден с вършене на неща нямам време да мисля за нея, та даже мисля, че съм я попреживял вече и в момента съм в някакъв период в който сам си ми е супер.да си дооправя нещата и почвам другата по-другата седмица стаж в клиника, абе наздраве!
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...