.
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не съм вярвала, че някаква любов може така да ми разкаже играта брутално, а вчера, след като му писах, и той ми разказа играта емоционално отново ( не ми се живееше ) гледахме gone girl и се притесних, защото й съчувствах на мацката през цялото време, после осъзнах, че колегите бяха в шок, и се замислих как такива сценарии са ми минавали през главата, даже понякога съм си мечтаела да се случат ( по обясними причини не съм ги изпълнявала, офц :д )
    Съвземам се днес, снощи си помислих, че сега съм свободна да бъда каквато си поискам и си помислих каква искам да стана и какво трябва да направя.

Направих си хималайски чай, много съм доволна.
    Утре мисля да направя тренировка за горна част на тялото, защото напоследък само крака/задник правя и кардио, и не мога да си вдигам тежестите за клякането :д
    Имаме нов колега, сърбин със сръбски, български и македонски паспорт, с постоянен адрес в словения, говори още немски и английски офц, буквално почти всеки европейски език може да разбере :д
    Сглобих си сама стол от икеа.
    Свалила съм мазнини към 2кг и съм качила толкоз г/д мм, но трябва да си оптимизирам тренировките и да започна да си глася пред и след тренировъчните хранения, че не им обръщам мн внимание засега.
    Махнаха ми бенката, и трябва да попитам медицинско лице как да си сваля конците ( сигурно ще досаждам някоя вечер на калпазанката или фишъра в скайп )
    Пък нито ме беше страх, нито ме боля, защото лекарят беше брутааално як, ей така доброволно всеки път ходех на преглед, само дано бенката се окаже доброкачествена :д

И трябва да започна да излизам някъде с хора, и да се отворя към тях, ама все ми се иска първо да си затворя раните и да им придам естетически вид ( душевните и видимите ), и тогава.
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-18-2015 на 12:40
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми