Напрягам се, че имам много неща да свърша, които до едно са свързани с пари, а пари мога да очаквам най-рано в началото на февруари. От друга страна ме ядат и други неща, които абсолютно не са ми по силите да променям, независимо дали имам ресурс или не.
За пореден път се изумявам колко по-прости от очакванията ми могат да са дадени хора. 'Ма т'ва да ревнуваш, че собственото ти дете получава повече внимание от теб, сигурно и то не е лесно. В този ред на мисли, трябва да не забравям, че когато почне да се поочовечва, трябва да съм наоколо, защото в тази среда, животът му ще започне няколко дължини зад другите деца.
С'а нямам пари за зимни гуми. Сигурно ще си зазимявам колата като падне сняг. 'ма независимо дали ще ми освободят канала или не, съм твърдо решена сама да си сменя термостата. Ако т'ва ми се получи, ще се опитам да си центровам скоростната кутия, а ако не това, то поне маслото да и сменя. И кога ще имам пари да я обслужа никой не може да каже.
Толкова съм си оставила личния живот на он холд, че няма накъде повече. Толкова незаинтересована никога не съм била. С'а поне на работа ще тря'а да въдя контакти, та може и да се види някакво раздвижване.