.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Метадонът никога няма да ми даде това, от което се нуждая, но е по-добре от абстинентен синдром.
    видя ли такова нещо, направи изтръпвам, бих посъветвал всеки такъв човек да потърси възможно най-добрия изход от наркотиците, дори и ако трябва да е в комуна, санаториум, или друга програма, колко млади хора, които познавах умряха от наркотици за последните години, още си ги спомням на 14-16-18, някои от тях вече имат деца, защото оцеляха, но повечето не съм ги срещал от доста време, а дори и останалите, с които се познаваха не знаят какво е станало с тях, то наистина не че самите наркотици сами по себе си са най-големият проблем, но както казах и в предишния пост проклятието, което тегне, но по-добре е да оцелееш, особено ако си още млад, когато човек стане на 80, тогава дано да не му потрябват седативни/болкоуспокояващи медикаменти, но е имало и такива случаи, но сега сте още съвсем млади

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    видя ли такова нещо, направи изтръпвам, бих посъветвал всеки такъв човек да потърси възможно най-добрия изход от наркотиците, дори и ако трябва да е в комуна, санаториум, или друга програма, колко млади хора, които познавах умряха от наркотици за последните години, още си ги спомням на 14-16-18, някои от тях вече имат деца, защото оцеляха, но повечето не съм ги срещал от доста време, а дори и останалите, с които се познаваха не знаят какво е станало с тях, то наистина не че самите наркотици сами по себе си са най-големият проблем, но както казах и в предишния пост проклятието, което тегне, но по-добре е да оцелееш, особено ако си още млад, когато човек стане на 80, тогава дано да не му потрябват седативни/болкоуспокояващи медикаменти, но е имало и такива случаи, но сега сте още съвсем млади
    Това беше метафора. Хероинът и метадонът са хора.

Та, събуждам се и се поглеждам в огледото. Изпищявам, защото буквално приличам на панда. Никога досега не съм имала тъмни кръгове :@

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Това беше метафора. Хероинът и метадонът са хора.
    слава Богу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си