що за маймуни са тия долни утрепки които нахлуват в света на белите
това може ли да се нарече език http://www.youtube.com/watch?v=rAFYlynkJOA&t=1m13s тия нечленоразделни туземски звуци които могат да се произнесат само от маймуна
тия гадни мюсулмани не са способни на абсолютно нищо, естествено че не е възможно да направиш откритие или да измислиш някакво полезно на човечеството изобретение, та те нямат достатъчно думи да проведат едночасов разговор а какво остава за другото, можеш да чуеш само някакви давещи се гърлени звуци като на пещерняците, носят дрехите които белите са измислили, ядат от нашата храна и ползват на готово нашите открития и непрестанното им безочливо отстояване на правата и исканията им за по-добър живот, това само една маймуна може да го направи която знае само едно "гладен съм, дай ми банан, аз имам право да ям, чу ли! и ми го откъсни и ми го обели"
В Швеция са завзели цели квартали в които ако се мерне местен го пребиват до смърт, Германия я очаква същото и то вече има цели квартали но все още са турски. Сега Европа ще разбере кво ни е на нас и на румънците с циганите и как няма отърване, щото веднъж разпънат ли палатките вече отърване няма, следва само едно- размножжаване като хлебарки а те вече са милион и половина в Eвропа и то само легалните