Не исках да го пусна, беше ми нужен. Познава ме повече, отколкото е нужно въобще. Обичам го, не искам да трябва да се разделяме. Сега сигурно чак на 5ти ще се видим, баси.
Определено съм по-добре, да. С кеф си подреждах чинийките за подавка. 9 дни минаха, а аз някак се успокоих и се върнах към нормалното ежедневие. Утре, добре де - вече днес - пак на изпит. Дано съм се справила и с предния, а на тоя ш му скъсам гащите. Равносметката - 8 изпита, единия от които ще е двоен, минах 6 от които 5 са взети с добри и много добри оценки, един е с 2,80 взет, което е разбираемо, днес ще си разбера оценката от 6тия и ще се наложи да взема 7мия, 8мия ще го взема на 5ти и 6ти другата седмица. Доволно, но можеше и повече. Засега имам шансове да ида при него. Някой ако разжере колко изпита имам за сесията, ще си кяже, че медицинските специалности сме ебати и натоварените. Няма да се излъже, но имахме време да учим за добри оценки на всичките. Не съм помирисвала болница толкова време, почвам да се сбърквам. Нямам търпение да ида на практика пак.