.
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Threaded View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ОТКАЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИХ ЗНАМ, ЧЕ НЕ БЯХА ЗАЛОЖЕНИ МОИ ПАРИ, НО ВСЕ ПАК ПРАВЕХ УСЛУГА И ЗАК'ВО?!

ИМАТ БРОД ТОП, КОЙТО ПУШВА, НЯМА ОЧИ, ГЕМ НИЩО, АЗ КЕРЯ БОТЪМА С ЕДИН ШАМАН КАТО ИЗТРЕЩЕЛИ 10 МИНУТА 13 УБИЙСТВА/ 0 умирания при мен , ЕМБЕРА ГО НАХРАНИХ КАТО ЖИВОТНО, ЗЕВСА ОТ МИД МИ КРАДЕ, ЛАЙНОТО РЕФРЕШЪР ЩЕ ПРАВИ И ЗАК'ВО? НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВЕШЕ, СМЕНЯХ 3 БИЛДА, ПРИКЛЮЧИХ С 2 БФ, ТРАВЕЛИ 2ри левъл, МКБ, ДЕДАЛЪС, ДИВИАЙН и погълнат муунстоун, и пълен сташ с нещица като десолатор, мьорнир, асаулт дори и линкин... с 10к голд и к'во ЕДИН ФЕЙЛ ЗА ЦЯЛА ИГРА, ЕДИН ФЕЙЛ И ТОВА, ЧЕ 2МА ОТ ОТБОРА БЯХА АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ МУ КОСТВАХА НА ПИЧА ПАРИЧКИТЕ, ЧАК ЖАЛ МИ СТАНА ДЕБА... 97 МИНУТИ КЕРЯ КАТО ИДИОТ, А МОИТЕ СИ БАРАТ КОСМЯСАЛИТЕ ТОПКИ МАЙКА ИМ ДЕБА.

Valve трябва да провежда тест за интелигентност при сваляне на интелектуални и стратегически игри като dota 2 & CS:GO

уж са му приятели, ама ако не можехе да си изкарат теста нямаше да играят и така ние щяхме да бием най-вероятно.
    Трябваше ми САМО ЕДНО ДОБРО СЕМИ КЕРИ, С ЕДИН ДОБЪР ДЖЪНГЛЪР И ШИБАН НОРМАЛЕН МИД, НЕ ЗЕВС 1СТ ПИК. А той малко си заслужи загубата на парите, щото тъпака не е никакъв капитан да ги пита к'во им се играе.... ПИКВАЙ ИМ СПОРЕД СИТУАЦИЯТА БЕ ТЪПНАР. изпотих се. толкова напрегнато като знам колко пари висят. и накрая кур, утре реванш.

трябваше да изпсувам някъде, пишейки да не събудя орталъка.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-23-2016 на 21:59
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си