Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
Иска ми се да беше до мен в момента. Пфу. От утре започвам да правя опити за изобретяване на телепортация. :Д
Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
Аха, нда, на 13-ти трябва да съм на 2 места едновременно... И как ще стане тоя номер. То пък поне да беше близко, ама от Бургас до Пловдив... тцт. Присъединявам се към изобретяването на телепортацията.
Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
И на мен ще ми е много полезно телепортирането, искам да се включа в екипа по изобретяването!

Събуждам се и ме посреща новината, че Лео спечелил Оскар... Добре, че му го дадоха, че пак щяха да го съсипят от подигравки иначе. За мен момчето си заслужава де, ама не за тази роля, а за поддържаща в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Ама карай, важното е да си има. Много ми беше забавна речта му, не знаеше къде се намира човека, сигурно си е представял, че е на конкурс за красота, какви бяха тези речи за глобалното затопляне и планетата... И наблегна, че не приема за даденост вечерта, така добре знае, че е точно подарък, ама пак се самонавива
Стига сте плакали. И аз искам да се появи телепортацията. Само ме спонсорирайте и започвам проекта. Трябва ми само една огромна лабораторийка,една големичка звезда енергия и най добрите спецове по елктроника,елементарни частици и генетика...