- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
2 дни преди....
Едното родителско тяло....ха да се сетим кое от първи път...пак и отново нещо не му изнася, целия свят и хората са му криви, надига, беснее и ми се обяснява как едикакво си. Другото родителско тяло ми дава пълната си подкрепа за това начинание...
Имам странното усещане, че вече стоя на прага на границата от моите сънища дето все имам забрана преди това да я преминавам и поради вчерашното развитие на събитията в нас.
Което пък от своя страна ме кара даже и напук, защото ми писна яко вече от всичко, да искам да го направя и нещата да потръгнат.
А след това....ще има един с натрит нос та било то и да няма евентуално признаване за това. Или родителското тяло или пък аз. Този път мисля да си поема отговорността.
След тези събитията има две възможности.
Или нещата ще потръгнат, аз ще мога да се справям и живота ми ще потръгне както трябва вече. Или хептен ще загубя вяра в себе си и ще се срина напълно психически просто чакайки писаното настъпване на сетния ми час с известна доза нетърпение.
Така че..., който ми желае доброто да ми стиска всичките си палци колкото може по-силно...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!