- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание
Здравейте, със сигурност имате купища въпроси, които бихте искали да зададете на нежния пол, но по една или друга причина не го правите. Тук можете да задавате Вашите въпроси, а женската аудитория ако има желание нека съдейства. Имате анонимността на интернет, така че действайте
Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
You know Im straight doin' your mom (^^)
какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?
Днес към 1 сутринта ми звъни един приятел с който се познаваме от деца и ми вика айде да излезем някъде. Аз му казах след 30 мин. да е пред блока ми. Видяхме се, а той изглеждаше все едно е бил на погребение на роднина. Питах го какво става, а той ми разказа една от най-ужасните истории. Разказа ми как докато правели секс с приятелката му, (която той обича страшно много) намерил презерватив в нея и едва не откачил.
Скъпи и мили дами, какво би ви накарало да направите тази изключително долна постъпка спрямо вашия лоялен партньор?
Излъчването.Специално аз не обичам момчета с прекалено ниско или твъърде високо самочувствие.
После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
Към тялото върви и височината да спомена :д
После хвърлям поглед и към лицето-усмивката,косата,очите..
Но по чаровно нещо от момче с хубава коса,топла усмивка,здраво тяло и миришещ хубаво е най-печелившата комбинация xD xD
Разбира се,ако съдиш само по външен вид.
Защо повечето момичета отблъсквате момчетата, които се държат с вас като с принцеси и се нахвърляте на тези, които се държат с вас като с парцали и после "Всички момчета сте еднакви", не знам това за мене е най-голямата конспирация като цяло..
Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
"добре, за какво ли си мисли?" , "какво ли му е отношението към мен? " , "прави ли се, или наистина не му пука?" ... нещо от този род ... от личен опит : срамежливите момчета вървят в комплект с много главоболия![]()
А може ли и аз да попитам нещо : Как би се държало едно срамежливо момче е момиче, по което си пада : ще си покаже ли чувствата, или ще се държи резервирано с нея ?
Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ?![]()
Последно редактирано от corbV2 : 09-27-2015 на 19:53
Голямо лицемерие виси тука, за мисове и миски, бих казал че когато се откриеш пред другите, те те вземат за трофей и вече си във витрината...Кофти работа, за тези които не разбират и за тези, които само парите им събират...
За кобрата бих попитал, когато играе поредната игра, когато се налага да вдигне нивото не се ли иска повече опит да покажеш, за да го направиш?
Да го духате ;/.
/leave
П.С. Лягам и не ми се обяснява. Самосъжалявам се ;/.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.