.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Град
    Измерение София

Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание

Здравейте, със сигурност имате купища въпроси, които бихте искали да зададете на нежния пол, но по една или друга причина не го правите. Тук можете да задавате Вашите въпроси, а женската аудитория ако има желание нека съдейства. Имате анонимността на интернет, така че действайте

Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
    Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
    You know Im straight doin' your mom (^^)

какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?

Днес към 1 сутринта ми звъни един приятел с който се познаваме от деца и ми вика айде да излезем някъде. Аз му казах след 30 мин. да е пред блока ми. Видяхме се, а той изглеждаше все едно е бил на погребение на роднина. Питах го какво става, а той ми разказа една от най-ужасните истории. Разказа ми как докато правели секс с приятелката му, (която той обича страшно много) намерил презерватив в нея и едва не откачил.
    Скъпи и мили дами, какво би ви накарало да направите тази изключително долна постъпка спрямо вашия лоялен партньор?

Цитирай Първоначално написано от alex_weed Виж мнението
    какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?

Излъчването.Специално аз не обичам момчета с прекалено ниско или твъърде високо самочувствие.
    После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
    Към тялото върви и височината да спомена :д
    После хвърлям поглед и към лицето-усмивката,косата,очите..
    Но по чаровно нещо от момче с хубава коса,топла усмивка,здраво тяло и миришещ хубаво е най-печелившата комбинация xD xD
    Разбира се,ако съдиш само по външен вид.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Защо повечето момичета отблъсквате момчетата, които се държат с вас като с принцеси и се нахвърляте на тези, които се държат с вас като с парцали и после "Всички момчета сте еднакви", не знам това за мене е най-голямата конспирация като цяло..

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Защо повечето момичета отблъсквате момчетата, които се държат с вас като с принцеси и се нахвърляте на тези, които се държат с вас като с парцали и после "Всички момчета сте еднакви", не знам това за мене е най-голямата конспирация като цяло..
    Защото тези, които се държат с нас като с парцали са " по-интересни". Докато милите, възпитани момчета се възприемат като "задръстени". Всеки знае, че момичетата обръщат внимание най-вече на тъпанарите, т нар лошите момчета...

Чакай малко, това май не го разбрах. Просто е намерил някакъв неизползван презерватив у нея, така ли ?

Цитирай Първоначално написано от Jägerbomber Виж мнението
    Днес към 1 сутринта ми звъни един приятел с който се познаваме от деца и ми вика айде да излезем някъде. Аз му казах след 30 мин. да е пред блока ми. Видяхме се, а той изглеждаше все едно е бил на погребение на роднина. Питах го какво става, а той ми разказа една от най-ужасните истории. Разказа ми как докато правели секс с приятелката му, (която той обича страшно много) намерил презерватив в нея и едва не откачил.
    Скъпи и мили дами, какво би ви накарало да направите тази изключително долна постъпка спрямо вашия лоялен партньор?

Повече от фен Аватара на martin97
    Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Цитирай Първоначално написано от like_a_diamond Виж мнението
    Чакай малко, това май не го разбрах. Просто е намерил някакъв неизползван презерватив у нея, така ли ?
    Не го е намерил в джоба й, нито в чантата й, нито на бюрото. Намерил го е в путката й докато я е чукал и е бил използван. По-точен и ясен не мога да бъда.

Не го е намерил в джоба й, нито в чантата й, нито на бюрото. Намерил го е в путката й докато я е чукал и е бил използван. По-точен и ясен не мога да бъда.
    what the fuck ... добре, нямам думи за тази ... :X

Мега фен Аватара на an7raks
    Мен ми е интересно как, аджеба, се е случило на въпросния да му се изхлузи презерватива без да се усети?

По тематата: Искам да попитам по-скоро леличките на форума, отколкото момиченценцата... Как ви се е изменял вкусът за партньор през годините?

Цитирай Първоначално написано от martin97 Виж мнението
    Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
    "добре, за какво ли си мисли?" , "какво ли му е отношението към мен? " , "прави ли се, или наистина не му пука?" ... нещо от този род ... от личен опит : срамежливите момчета вървят в комплект с много главоболия
    А може ли и аз да попитам нещо : Как би се държало едно срамежливо момче е момиче, по което си пада : ще си покаже ли чувствата, или ще се държи резервирано с нея ?

Цитирай Първоначално написано от Nedo Виж мнението
    Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
    Понякога предполагам, че си мисли за нещо, например за някоя компютърна игра или нещо от този род, и го оставям на мира като и аз се замислям за нещо. Друг път ми става любопитно за какво си мисли и директно го питам или нарушавам мълчанието като започвам някоя тема

Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    слушай какво, аз те харесвам и те искам
    Това е една от най-честите реплики като отидеш на курви.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ?
    Щото знаят, че ни харесва да се правят на недостъпни и да ни карат да ловуваме. Само че често накрая самият лов се оказва по-сладък от плячката и интереса към нея изчезва, след като вече е "заловена". Thrill of the hunt, bruh ;д. Та техен проблем си е.
    Последно редактирано от corbV2 : 09-27-2015 на 19:53

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Щото знаят, че ни харесва да се правят на недостъпни и да ни карат да ловуваме. Само че често накрая самият лов се оказва по-сладък от плячката и интереса към нея изчезва, след като вече е "заловена". Thrill of the hunt, bruh ;д. Та техен проблем си е.
    Да разбирам ли, че когато едно момиче отговори на чувствата и показва на момчето, че има чувства, той ще си запази интереса ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от like_a_diamond Виж мнението
    Да разбирам ли, че когато едно момиче отговори на чувствата и показва на момчето, че има чувства, той ще си запази интереса ?
    Ако имаш хубави цици.

Голямо лицемерие виси тука, за мисове и миски, бих казал че когато се откриеш пред другите, те те вземат за трофей и вече си във витрината...Кофти работа, за тези които не разбират и за тези, които само парите им събират...
    За кобрата бих попитал, когато играе поредната игра, когато се налага да вдигне нивото не се ли иска повече опит да покажеш, за да го направиш?

^ Къв ти е филмът на тебе?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...
    Благодаря, че ни припомни в колко пошъл и бездуховен свят живеем... Да беше излъгала нещо, деба ;/. Направо ме довърши с куршум в главата, моля ти се.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Благодаря, че ни припомни в колко пошъл и бездуховен свят живеем... Да беше излъгала нещо, деба ;/. Направо ме довърши с куршум в главата, моля ти се.
    за кво лафиш е, чуек? :Д :Д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Whaaa...?

P.S. Rakshy ме е изпреварил, nice.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Да го духате ;/.

/leave

П.С. Лягам и не ми се обяснява. Самосъжалявам се ;/.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си