- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание
1. Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
2. какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?
3. Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
4. Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ?
1. Не знам.
2. Не ме интересува толкова външния вид.
3. Защо се срамува? Няма да го изям.
4. Никога не правя нещата сложни.
Ждъг, пиши по-малко, че ми умре коня да те чета ве, врат. Е** му майката
Аз пък нямам кон, за това и не чета тия дългите.
исках да отговоря на всичко, което ми се струваше интересно.
иначе я бях подхванала една акция да пиша супер кратки постове и освен ако не е някаква мн. сериозна или изискваща размисли теми, като цяло се придържам към това![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чувствам се поласкана, че не съм забравена.![]()
Стоя и 10 минути се ровя в спомените си, в опит да се сетя как съм могла да кажа такова нещо. Темата не си я спомням, но след малко размисъл, се сетих защо може да съм се изказала по този начин и какво реално съм имала предвид.
Всички сме чели/чули израза, че момче, което е мило с мен, но се държи гадно със сервитьорката, не е мило момче. И това е така. Но другата крайност е да се държи с всички останали така, както се държи и с мен. Аз искам неговото държание да ми покаже, че съм нещо повече за него от останалите. И тук нямам предвид да ми сваля звезди и да лицемерничи в отношението си към мен, а просто да почувствам, че го е грижа за моето мнение и му е приятно моето присъствие. Това разбирам аз под различно държание.
А ако някой е просто лоша партия, много преди да успея да сравня как се държи с мен и с околните, би трябвало да ми е светнала червената лампа що за човек е и какво може да се очаква от него... и разбираемо да сме прекъснали всякакви контакти.
с времето все повече ми се изгражда "тип" за външния вид, но той е дотолквоа, колкото да ме накара да погледна даден човек втори път и да се чувствам физически привлечена (това преди каквито и да било разговори, щото ако няма ответно привличане, автоматично спирам да намирам нещо по-яко отколкото на другите)
харесвам цветни очи/не кафяви, може по-светла коса, но не пясъчноруса, но и по-тъмни харесвам, да не е мургав някакъв, падам си по белички, да е по-висок от 1.77-78, но да не е и някъв свръх висок над 1.90, защото съм дребничка и не е яко :д
да е строен, тесен (нз как да го обясня, не харесвам едри мъже, ама и да не е някъв клощьо, който ще се счупи), нямам претенции към мускули, но е яко, ако ги има де
това е само първичното ми ммм... оглеждане :Д
за вторично мога и повече да попиша, като някои неща от това ще отпаднат
Последно редактирано от Ewok : 09-30-2015 на 14:32
Почвам да се изчервявам, всяка втора описва мен, а мене много ма е срам
^Не бива така, момичетата не харесват срамежливи момчета.
1. Въпрос:Бих искал да попитам защо когато някое момиче си хареса някое момче не прави нищо за да го спечели, а чака въпросното момче да я забележи и то да предприеме нещо, ами ако не я забележи или, ако никога повече не се срещнат????2.Въпрос:Какво става след това съжалява ли, че не е направила нищо за да му се хареса????
П.П. Темата е много добра бих искал и да поздравя автора на темата, че я е измислил!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 10-03-2015 на 01:43
Аз мисля и, че доста момчета не предприемат първата крачка, понеже се боят да не ги отрежат! Ако в дадени ситуации понякога и момичето правеше първата крачка мисля биха се получавали много по-лесно нещата, защото ако момичето е красиво шанса да бъде отрязана е изключително малък! Докато при момчето това дали ще бъде отрязано или не не зависи чак толкова до външната красота!![]()
Пропускам частта с точно описание на външния вид, защото честно казано нямам изграден и константен идеал за него. Мога само да кажа, че не харесвам руси мъже изобщо. Не съм срещала досега такъв, който е много рус и с бяла кожа и да ми е излъчвал мъжественост. Другата крайност- мн ъмна кожа, тъмна коса и тъмни очи също не ми е по вкуса.
По горния въпрос относно първата крачка. Това е много разтегливо понятие. Ти му се слагай цял месец, мигай на парцали и си прилагай евтините номерца, пък той взел, че накрая те целунал и ти се обяснявай как е направил първата крачка.
Има огромна разлика в това, да проявиш интерес и да се буташ в нечии ръце макар и и по по-завоалиран начин.
Аз съм "за" нещата да се случват от само себе си, без да може изрично да се каже "той направи, тя направи 1-та, 3-тата, 5-тата крачка" и все пак мъжката част да е доминираща.