- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание
Излъчването.Специално аз не обичам момчета с прекалено ниско или твъърде високо самочувствие.
После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
Към тялото върви и височината да спомена :д
После хвърлям поглед и към лицето-усмивката,косата,очите..
Но по чаровно нещо от момче с хубава коса,топла усмивка,здраво тяло и миришещ хубаво е най-печелившата комбинация xD xD
Разбира се,ако съдиш само по външен вид.
Чувствам се поласкана, че не съм забравена.![]()
Стоя и 10 минути се ровя в спомените си, в опит да се сетя как съм могла да кажа такова нещо. Темата не си я спомням, но след малко размисъл, се сетих защо може да съм се изказала по този начин и какво реално съм имала предвид.
Всички сме чели/чули израза, че момче, което е мило с мен, но се държи гадно със сервитьорката, не е мило момче. И това е така. Но другата крайност е да се държи с всички останали така, както се държи и с мен. Аз искам неговото държание да ми покаже, че съм нещо повече за него от останалите. И тук нямам предвид да ми сваля звезди и да лицемерничи в отношението си към мен, а просто да почувствам, че го е грижа за моето мнение и му е приятно моето присъствие. Това разбирам аз под различно държание.
А ако някой е просто лоша партия, много преди да успея да сравня как се държи с мен и с околните, би трябвало да ми е светнала червената лампа що за човек е и какво може да се очаква от него... и разбираемо да сме прекъснали всякакви контакти.