.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от alex_weed Виж мнението
    какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?

Излъчването.Специално аз не обичам момчета с прекалено ниско или твъърде високо самочувствие.
    После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
    Към тялото върви и височината да спомена :д
    После хвърлям поглед и към лицето-усмивката,косата,очите..
    Но по чаровно нещо от момче с хубава коса,топла усмивка,здраво тяло и миришещ хубаво е най-печелившата комбинация xD xD
    Разбира се,ако съдиш само по външен вид.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...
    Благодаря, че ни припомни в колко пошъл и бездуховен свят живеем... Да беше излъгала нещо, деба ;/. Направо ме довърши с куршум в главата, моля ти се.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Благодаря, че ни припомни в колко пошъл и бездуховен свят живеем... Да беше излъгала нещо, деба ;/. Направо ме довърши с куршум в главата, моля ти се.
    за кво лафиш е, чуек? :Д :Д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Whaaa...?

P.S. Rakshy ме е изпреварил, nice.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    * Сещам се за някаква тема, в която хохi беше коментирала как нямало значение как момчето се държало с околните, нали с авторката бил еди-какъв-си. В контекста на зададения от теб въпрос на мен това ми звучи адски несериозно. Не е това нагласата, която аз бих имала и която намирам за нормална, когато говорим за една сериозна връзка. Тогава просто ежедневните ситуации ти правят впечатления, защото разкриват много за човека. Примерно, ако пичът се държи добре с мен, обаче насира сервитьорката в заведение, щото му е донесла друга бира, в моите книги доброто му отношение към мен не се класира.
    Чувствам се поласкана, че не съм забравена.
    Стоя и 10 минути се ровя в спомените си, в опит да се сетя как съм могла да кажа такова нещо. Темата не си я спомням, но след малко размисъл, се сетих защо може да съм се изказала по този начин и какво реално съм имала предвид.
    Всички сме чели/чули израза, че момче, което е мило с мен, но се държи гадно със сервитьорката, не е мило момче. И това е така. Но другата крайност е да се държи с всички останали така, както се държи и с мен. Аз искам неговото държание да ми покаже, че съм нещо повече за него от останалите. И тук нямам предвид да ми сваля звезди и да лицемерничи в отношението си към мен, а просто да почувствам, че го е грижа за моето мнение и му е приятно моето присъствие. Това разбирам аз под различно държание.
    А ако някой е просто лоша партия, много преди да успея да сравня как се държи с мен и с околните, би трябвало да ми е светнала червената лампа що за човек е и какво може да се очаква от него... и разбираемо да сме прекъснали всякакви контакти.

Цитирай Първоначално написано от VikkyNirvana Виж мнението
    После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
    Кажи си истината. Защото искаш да те кефи в леглото. Защото за другото може да има снайперисти, които да ви пазят, или да знае бойно изкустуство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си