- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форомна
хахаха м16 тоя път явно нещо бъркаш хората тоя калпазанин е с къса коса винаги знам го от години
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
и кво значи е с перука на снимките така ли
или си пуска дълга коса докато никой не го гледа като супермен
брат много си отворен май искаш да се бием а
супер беше брат
с една мацка се нагърмяхме като свине и се крихме под маситепосле от прозореца хвърляхме джумерки по хората на улицата мернах един дебел полицай по главата
всмис старичка си беше мацката но беше млада по сърценикой не е стар всъщност това е само как хората си се представят
тя баба ми знаеше че трябва да ме търпи добре че дойдох изобщо
така е с хората които те подкрепят трябва да ги търпиш нищо в тоя живот не е безплатно квото и да си говорим![]()
Те, и тия се бяха записали, ама после съжаляваха, само че късно:
http://www.blitz.bg/news/article/295811
http://www.blitz.bg/news/article/377030
Ми това е най-логичното, от бомбите цялата физиономия му е сменена, затова не можеш да го познаеш.
За тия манекенки не знам, но аз ако отида, ще съм си с антуража. Да го духат джихадистите.
Ако тия бяха отишли с антуража си при джихадистите, дали щеше да се случи нещо по-различно?
Момичето от Сливен също отиде с антураж, но това не попречи да я убият, а антуража да ранят.
И изобщо не е в това въпроса. Защо някой трябва да се среща с някой ако ще трябва да ходи с антураж. Оставяй боклуците да умират в самота.
Абе то и онзи не изглеждаше слаб, пък виж какво стана. И, вече казах, въпросът е защо трябва да "храниш" и какво ли очакваш да получиш от срещата си с един боклук, заради когото трябва да ходиш с антураж? А какво да кажат и другите, не всички от които имат надежден или ненадежден антураж? Както казах, това си е среща с джихадист - камикадзе.
ок ве миро инат си няма да споря с тебе
Майни, анкетата ще се затваря на 13ти вечерта, та имате още една седмица за гласуване. Оттам нататък който иска да идва, ще се съобразява с това какво са гласували другите.
Последно кога ще е срещата? На нова работа съм и ще работя само вечерта ако срещата е през деня мога :п
Ми то ще се почне от по-рано предполагам. Там 6 часа някъде. После който иска да остава и т.н.
Датата още е отворена по анкетата. Запиши се и гласувай, пък ако не ти харесва датата след това, просто не идвай.
baby_baby понеже е нова, да и кажа, че предупрежденията ми по-горе за този опасен криминал са сериозни. Същото важи и за неговите поддръжници и фенове. Като цяло целият форум и специално този раздел са пълни с такива боклуци, а заради тях и заради собствениците на форума свестните напуснаха. Добра форумна среща със свестни индивиди тук доста трудно може да се получи, а за конкретния случай е невъзможно. Свестни в този форум не останаха. Иначе най-лесното, което казах, е да се смени датата на срещата, така че главният джихадист да не може да присъства!
Тази котка щеше да е жива ако не беше попаднала в жестоките ръце на джихадиста Ибрахим:
Това важи и за още много котки, които пък са убити от неговото куче - вълк, което той насила направи куче - гей.
А ето с кой нож Ибрахим изнасилва жертвите си. Тази снимка може да изглежда шега, но, вярвайте, в други случаи не е:
![]()
Последно редактирано от M493 : 12-08-2015 на 09:35