.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130

Тема: Форомна

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    хахаха м16 тоя път явно нещо бъркаш хората тоя калпазанин е с къса коса винаги знам го от години
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Бъркаш ме с баща си Педерилко, с когото и имаш опит с това упражнение.

Да припомним:

Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    хахаха м16 тоя път явно нещо бъркаш хората тоя калпазанин е с къса коса винаги знам го от години
    Не е само прическата. Ибрахим е гърмян от мина, граната, снаряд и бомба, затова са му така криви ръцете и краката, а челюстта му не се затваря добре. Затова не можеш да го познаеш.

Цитирай Първоначално написано от ina7 Виж мнението
    аз така и не отидох на нито една от вашите сбирки
    но като гледам играете карти и пиете бира
    после се шибаме като животни в кенефите на елитни столични заведения

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Пешо, как мина сватбата на баба ти?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от M493 Виж мнението
    Не е само прическата. Ибрахим е гърмян от мина, граната, снаряд и бомба, затова са му така криви ръцете и краката, а челюстта му не се затваря добре. Затова не можеш да го познаеш.
    и кво значи е с перука на снимките така ли
    или си пуска дълга коса докато никой не го гледа като супермен
    брат много си отворен май искаш да се бием а
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Пешо, как мина сватбата на баба ти?
    супер беше брат
    с една мацка се нагърмяхме като свине и се крихме под масите после от прозореца хвърляхме джумерки по хората на улицата мернах един дебел полицай по главата
    всмис старичка си беше мацката но беше млада по сърце никой не е стар всъщност това е само как хората си се представят
    тя баба ми знаеше че трябва да ме търпи добре че дойдох изобщо
    така е с хората които те подкрепят трябва да ги търпиш нищо в тоя живот не е безплатно квото и да си говорим

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Ами запиши се бе Тори :3
    Записах се вече.

Те, и тия се бяха записали, ама после съжаляваха, само че късно:

http://www.blitz.bg/news/article/295811
    http://www.blitz.bg/news/article/377030

и кво значи е с перука на снимките така ли
    или си пуска дълга коса докато никой не го гледа като супермен
    брат много си отворен май искаш да се бием а
    Ми това е най-логичното, от бомбите цялата физиономия му е сменена, затова не можеш да го познаеш.

Мега фен Аватара на tori
    За тия манекенки не знам, но аз ако отида, ще съм си с антуража. Да го духат джихадистите.

Ако тия бяха отишли с антуража си при джихадистите, дали щеше да се случи нещо по-различно?
    Момичето от Сливен също отиде с антураж, но това не попречи да я убият, а антуража да ранят.

И изобщо не е в това въпроса. Защо някой трябва да се среща с някой ако ще трябва да ходи с антураж. Оставяй боклуците да умират в самота.

ок ве миро инат си няма да споря с тебе

Мега фен Аватара на tori
    Ако тия бяха отишли с антуража си при джихадистите, дали щеше да се случи нещо по-различно?
    Момичето от Сливен също отиде с антураж, но това не попречи да я убият, а антуража да ранят.

И изобщо не е в това въпроса. Защо някой трябва да се среща с някой ако ще трябва да ходи с антураж. Оставяй боклуците да умират в самота.
    Бъди спокоен - никой нищо няма да ми направи, още по-малко пък да ме убие. И за антуража не се безпокой - бивш боксьор е и се чувствам много добре запазена в ръчучките му.
    Последно на 19ти ли ще е? И къде?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Бъди спокоен - никой нищо няма да ми направи, още по-малко пък да ме убие. И за антуража не се безпокой - бивш боксьор е и се чувствам много добре запазена в ръчучките му.
    Последно на 19ти ли ще е? И къде?
    Абе то и онзи не изглеждаше слаб, пък виж какво стана. И, вече казах, въпросът е защо трябва да "храниш" и какво ли очакваш да получиш от срещата си с един боклук, заради когото трябва да ходиш с антураж? А какво да кажат и другите, не всички от които имат надежден или ненадежден антураж? Както казах, това си е среща с джихадист - камикадзе.

Голям фен Аватара на ОР
    Майни, анкетата ще се затваря на 13ти вечерта, та имате още една седмица за гласуване. Оттам нататък който иска да идва, ще се съобразява с това какво са гласували другите.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Последно кога ще е срещата? На нова работа съм и ще работя само вечерта ако срещата е през деня мога :п

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Последно кога ще е срещата? На нова работа съм и ще работя само вечерта ако срещата е през деня мога :п
    ако си някъде по околовръстното ще мина да те взема

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ако си някъде по околовръстното ще мина да те взема
    Не не съм по околовръстното а в дискотека

Голям фен Аватара на ОР
    Ми то ще се почне от по-рано предполагам. Там 6 часа някъде. После който иска да остава и т.н.
    Датата още е отворена по анкетата. Запиши се и гласувай, пък ако не ти харесва датата след това, просто не идвай.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    пък ако не ти харесва датата след това, просто не идвай.
    добре че и каза
    ама пък знаеш ли я, може и да се нацупи нещо, да се сопне и да си отиде на някоя нейна си дата сама на среща

baby_baby понеже е нова, да и кажа, че предупрежденията ми по-горе за този опасен криминал са сериозни. Същото важи и за неговите поддръжници и фенове. Като цяло целият форум и специално този раздел са пълни с такива боклуци, а заради тях и заради собствениците на форума свестните напуснаха. Добра форумна среща със свестни индивиди тук доста трудно може да се получи, а за конкретния случай е невъзможно. Свестни в този форум не останаха. Иначе най-лесното, което казах, е да се смени датата на срещата, така че главният джихадист да не може да присъства!

Голям фен Аватара на ОР
    baby_baby понеже е нова, да и кажа, че предупрежденията ми по-горе за този опасен криминал са сериозни. Същото важи и за неговите поддръжници и фенове. Като цяло целият форум и специално този раздел са пълни с такива боклуци, а заради тях и заради собствениците на форума свестните напуснаха. Добра форумна среща със свестни индивиди тук доста трудно може да се получи, а за конкретния случай е невъзможно. Свестни в този форум не останаха. Иначе най-лесното, което казах, е да се смени датата на срещата, така че главният джихадист да не може да присъства!
    И аз те обичам, Илич :*

В София ли мислите да е срещата или?

Тази котка щеше да е жива ако не беше попаднала в жестоките ръце на джихадиста Ибрахим:

Това важи и за още много котки, които пък са убити от неговото куче - вълк, което той насила направи куче - гей.

А ето с кой нож Ибрахим изнасилва жертвите си. Тази снимка може да изглежда шега, но, вярвайте, в други случаи не е:

Последно редактирано от M493 : 12-08-2015 на 09:35

Какви са тия глупости ?

Защо да са глупости? Това са действителни случаи, за което предупреждавам от началото в темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си