.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Threaded View

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз още не разбирам защо трябва да си алфа, за да получаваш женските. Не разбирам цялата логика. И не се сравнявайте с вълци, щото не сте. При вълците йерархията окей ама на вас за кво ви е стадо? Щот аз лично не смятам, че ми трябва водач в живота. Приятелите са, за да правят глупости заедно, да си помагат и да се пазят, да си споделят, да се майтапят, да дискутират. Да вземаш акъл от някого на всяка цена, е овчедушие и го разбрах и разбирам по трудния начин. Щот колкото пъти съм вземала акъл за чиста монета, толко пъти е било все ебати глупостта. Пък заради групичка не помня да съм прокопсала в любовта, образованието или където и да е.
    Ако си цар, без жена няма как да останеш, дори и да си най- големия урод или лунатик. Царя няма нужда да се открива, да показва истинската си същност, и изобличава на жената до него, защото връзката е само за чиста взаимна облага и това е разпознато и от двамата човеци. В тоя тип връзка всичко е по- лесно освен това, може би, да се осъществи успешна лъжа. Пък големите вълци движат сами дори като са в стадото, само се правят на пастири. Лидерът винаги взима най- голямото възнаграждение. Въпрос на интереси.
    Последно редактирано от espada : 12-01-2015 на 10:19

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си