Идеалното определение за алфа (мен обикновено към някакви такива неща ме тегли, въпреки че са неприложими) включва момче (няма да кажа 'мъж', понеже тоя форум е тийн), което има особен тип магнетично излъчване, компанията му в огромния процент случаи се търси, питат го за мнения и т.н., ама без някакво грандиозно чувство на превъзходство. Такова момче няма да се стреми да се налага - просто защото ще му се получава естествено да получава внимание. Още по-малко пък да води войни едва ли не и да цака по-слаби психически и физически.
Наистина - защо ти е да си част от група, която следва самопровъзгласил се вожд?! Намери си хора, които наистина ще ти допадат, не се забивай сред някакви манипулируеми. Ии не се заяждам, съвсем добронамерено го казвам, ама в друга тема също четох да говориш за "стадо". На мен специално малко като филм ми звучи. Неслучайно я има и приказката 'out of the boх box', което пък не значи, че няма хора, които наистина с нещо изпъкват. Все едно, по-леко с гледането отвисоко. Като тийнове повечето сме го правили де... Някои в определени сфери продължаваме даже... за съжаление .
Та така - приемлив вариант е да си сред сипмпатяги, при които липсва изразена "йерархия". Или ако ясно си личат определени предпочитания, те да са на принципа на силата, която не се възползва от изгодното си положение, за да се доказва.
Последно редактирано от paradosou : 09-29-2015 на 16:51