Боже, това наистина е интересна тема. Това което ти излагаш, наистина съм го забеляза, и е вярно, във всяка групичка си има лидер и долни хора, които са на дъното по важност в групата . Обаче има разлика между това да си "по-долу" и да не си въобще в групата. Има и групи в които се влиза трудно и самото влизане си е успех. Защо има групи? Ами има хора които си имат нужда да бъдат водени от някого и хора които са си родени лидери, това за мен си е зодия, характер и талант(харизма, сладкодумие ) . Преди години бях в следната ситуация, не исках да бъда водена сляпо от хора, проявявах силен характер и не исках да бъда водена от елфите, бях на въпреки на всичко и един от Алфите в класа ме мразеше, беше ад и бях чев на овца, но мина време и се сприятелих с висок ранг момиче а Алфа та спря да ме мрази защото си намери друга мишена. Тръгна от въпросната ми приятелка а всички почнаха да си казват че зареди алфата не са могли да видят истинския ми характер. Една година по-късно бях станала алфа на момичетата. Но тъй като бях непостоянна и не ми се стоеше, не се задържах дълго.
Наистина ти се възхищавам че си сглобил все пак така умело мислите и идеите си, все пък те разбирам. И да те питам нещо за твоята група, ти по какви момичета си падаш че ги търсиш по този начин?
Последно редактирано от LoveInfect : 11-30-2015 на 19:59