.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

И без месо може, аз дето съм заклет месоядец го казвам, просто не е вкусно

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от boro123 Виж мнението
    И без месо може, аз дето съм заклет месоядец го казвам, просто не е вкусно
    Не може без месо, то доставя незаменими хранителни вещества, които не могат да се набавят от организма по никой друг начин! Дано се намери някой лекар да ви го каже, ако на мен не вярвате .
    А и на мен месото ми е вкусно .

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не може без месо, то доставя незаменими хранителни вещества, които не могат да се набавят от организма по никой друг начин! Дано се намери някой лекар да ви го каже, ако на мен не вярвате .
    А и на мен месото ми е вкусно .
    Напротив, може без месо. Принципно хората трябва да сме тревопасни, а колкото до месото - това ни е наложено през годините по всякакви начини, било то медии, лекари и т.н. и т.н. Факт е, че вегетарианците и веганите са по-щастливи, живеят по-дълго и като цяло се радват на по-добро здраве. Ниския холестерол е само една от многото ползи на вегетарианството. Ще ми се някой да ми посочи произволен микро или макроелемент (без който не можем) в месото, който да не може да се набави от растения. Не съм ял никакво месо от близо година поради чисто морални съображения - не смятам, че нещо трябва да умре за да се наям. Това са си мои лични разбирания и не държа никой да ги изповядва насила
    Последно редактирано от AngelBelchev : 10-06-2015 на 09:54

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Напротив, може без месо. Принципно хората трябва да сме тревопасни, а колкото до месото - това ни е наложено през годините по всякакви начини, било то медии, лекари и т.н. и т.н.
    Хората трепят животни за да се наядат, откакто съществуват, по същия начин както едни животни трепят едни други за да се наядат с тях. Аз не виждам нищо нередно в това. Как реши, че точно медиите и дрън-дрън са ни "наложили" да ядем месо ?! Сигурно на лъвовете и тигрите някой им е "наложил" да ядат месо, а пък те би трябвало да са тревопасни, лошото е че никой досега не се е сетил да им го каже и да ги научи !
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Не съм ял никакво месо от близо година поради чисто морални съображения - не смятам, че нещо трябва да умре за да се наям. Това са си мои лични разбирания и не държа никой да ги изповядва насила
    Колко наивно ! Сигурно е в следствие на липсата на месо .
    Дано се намери някой лекар да ви го каже, ако на мен не вярвате .
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мисля да си сваля снимката ти и да я използвам като аргумент. Сори, ако е крийпи
    Бас държа че това не е той - сигурно я е свалил някъде от нета .

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Бас държа че това не е той - сигурно я е свалил някъде от нета .
    Сто про така е станало... Освен да прецениш колко ти се губи и да вържем бас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си