- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Започнах да тренирам,какви храни не трябва да ям?
И без месо може, аз дето съм заклет месоядец го казвам, просто не е вкусно![]()
Напротив, може без месо. Принципно хората трябва да сме тревопасни, а колкото до месото - това ни е наложено през годините по всякакви начини, било то медии, лекари и т.н. и т.н. Факт е, че вегетарианците и веганите са по-щастливи, живеят по-дълго и като цяло се радват на по-добро здраве. Ниския холестерол е само една от многото ползи на вегетарианството. Ще ми се някой да ми посочи произволен микро или макроелемент (без който не можем) в месото, който да не може да се набави от растения. Не съм ял никакво месо от близо година поради чисто морални съображения - не смятам, че нещо трябва да умре за да се наям. Това са си мои лични разбирания и не държа никой да ги изповядва насила![]()
Последно редактирано от AngelBelchev : 10-06-2015 на 09:54
Хората трепят животни за да се наядат, откакто съществуват, по същия начин както едни животни трепят едни други за да се наядат с тях. Аз не виждам нищо нередно в това. Как реши, че точно медиите и дрън-дрън са ни "наложили" да ядем месо?! Сигурно на лъвовете и тигрите някой им е "наложил" да ядат месо, а пък те би трябвало да са тревопасни, лошото е че никой досега не се е сетил да им го каже и да ги научи
!
Колко наивно! Сигурно е в следствие на липсата на месо
.
Бас държа че това не е той - сигурно я е свалил някъде от нета.