- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ, проблеми с гаджето ...
Здравейте ! От известно време си мисля за този сайт. Преди години имах регистрация, която явно съм загубила и порадин
тази причина си направих нова...
Та така ... на 18 години съм имам връзка с момче от година и половина. Той е по-голям от мен с 6 години, но в повечето време аз съм отговорната, аз съм тази, която дава съвети, тази която помага и която се грижи за него. На моменти имам чувството, че се държа,като негова майка, а той все едно няма никакъв проблем с това . В последно време имаме и доста проблеми, дразги по между си ..... а това мен много ме наранява, защото при всяка караница излиза, че аз съм виновна, аз само създавам проблем, само си въобразявам и т.н. Моля Ви, дайте ми съвет какво да направя, как да се държа с него, как да не стигаме през два дена до тези ситуации със скандалите ...![]()
Набий го, спри му джобните, забрани му да излиза, накарай го да си почисти стаята, поне да си знае, че се възприемаш като негова майка.
като цяло добра идея, но щеше да помогне ако аз наистина му бях майка, а той е на не повече от 15
Възможно е да е някакъв льольо, на който му харесва да не е отговорен и да се държи както си иска. Възможно е и да не те взима на сериозно, изобщо да не ти обръща внимание. Ти щастлива ли си в тази връзка? Обичате ли се, чувстваш ли, че той те обича. Малко обречена работа ми се струва при вас. Щом няма загриженост и подкрепа, не знам как може да има връзка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А ти позволяваш ли му да бъде мъж или ти е удобно ти да командваш парада?