Бихте ли да ли съвет как да подхождам към момиче което харесвам защото много съм срамежлив, а пък не излизам много често и няма как да се отпусна дори ... Пробвал съм през соц. мрежи, но повечето ме режат, другите изобщо не отговарят
Чудя се толкова ли съм задръстен и тъп,че не ми обръщат внимание или просто съм си карък.. на живо просто сам ако тръгна да заговоря някое момиче ще започна да се депресирам.
Недей със социални мрежи. След време, ако натрупаш увереност, могат да се превърнат във вариант, ама пак не трябва да се подхлъзваш и да стоиш прекалено много в тях.
Предизвикай се, друг начин няма. Няма и специална рецепта как точно да стане. Тийн си и ти е позволено да си болезнено срамежлив, обаче би следвало все някога да го пребориш. От доста време има твърде много като теб - със слаби социални умения, силно неуверени и т.н. Момиче може да заговориш в училище, на домашно събиране, в градския транспорт... практически навсякъде. Направи го няколко пъти против волята си и ще видиш, че не е кой знае какво. Няма да се разчупиш веднага, естествено, ама е крачка.
Не си тъп, брато, просто недей го мисли толкова и се пускай по течението. С какво тези момичета са повече от теб? С нищо, давай заговаряй ги, отпускай се. Запомни пак ти казвам недей го мисли толкова. Колкото повече мислиш , толкова по-лошо става. Ти най-вероятни си от хората, които определено премислят много и за това така се притесняват. И както по-горе ти казаха започни по-често да излизаш с най-различни компании. Рано или късно ще стане, но не трябва да се отказваш . Просто се иска време за да се отпуснеш и опит да не ти пука толкова , но трябва да се стегнеш и да се надъхаш това да стане .
Като по малка и аз бях супер срамежлива ама сега на 14 съм малко по отворена към момчетата ... Бъди себе си , бъди по мъжествен , може да ходиш на фитнес бъди мъж и ще имаш момичета Трябва да имаш и чувство за хумор защото ако си мълчите самоо :Д