Първоначално написано от dreamwalker Себе си защо не броиш? Аз съм при тия с хубави задници, а ти и след раждането не влезна при големите цици.
Първоначално написано от ДОТА Аз съм при тия с хубави задници, а ти и след раждането не влезна при големите цици. Не знам за какво раждане бълнуваш, сигурно ти се иска да раждаш, но, мъка, няма как да се отиде против природата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не знам за какво раждане бълнуваш, сигурно ти се иска да раждаш, но, мъка, няма как да се отиде против природата. А ако избълнувам с някоя твоя снимка тук ?
Първоначално написано от ДОТА А ако избълнувам с някоя твоя снимка тук ? Тогава наистина ще си бълнувал.
Първоначално написано от dreamwalker Тогава наистина ще си бълнувал. Значи нямаш нищо против и си съгласна да дам ?
Първоначално написано от ДОТА Значи нямаш нищо против и си съгласна да дам ? ти вече я даде един път с рокля
Първоначално написано от ДОТА Значи нямаш нищо против и си съгласна да дам ? Само ако си направиш харакири след това.
Първоначално написано от dreamwalker Само ако си направиш харакири след това.
Правила