.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Марихуана

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand

Марихуана

Вреди ли много при употреба 4-5 пъти в месеца, и по какъв начин най-вече?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на galaxy29
    не, освен ако не си тъп, а ти май си

Мега фен
    сещам се за един пич дето започна да пуши по десетки цигари марихуана дневно, вследствие на което умствените му способности се влошиха, дотолкова щото почти не говореше адекватно, и си забравяше цигарите и после се връщаше да си ги търси...

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не, освен ако не си тъп, а ти май си
    Ей такива индивиди дето от нищо определят най-много ме кефят :Д Единствено смях ми правиш и се излагаш , по-добре си мълчи

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    сещам се за един пич дето започна да пуши по десетки цигари марихуана дневно, вследствие на което умствените му способности се влошиха, дотолкова щото почти не говореше адекватно, и си забравяше цигарите и после се връщаше да си ги търси...
    Да де, ама относно пича, за който аз питам, той пуши един път в седмицата, питам това дали е вредно и по-какъв начин вреди, ако е?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Той поне има оправдание, а при теб се е получило от ей така.

Супер фен Аватара на tochko
    Мнението, че марихуаната не вредяла е пълна глупост за мен. Схващането е разпространено, за да се разпространи тревата като безопасна и даже полезна.
    Пълен bullshit. Доказано е от проучвания, че вреди необратимо на връзките м/у нервните възли в мозъка или затъпяване. Не знам дали има нещо като период на насищане/изчистване, но цигара седмично ми се вижда много за някой ненаркоч.

Град
    DirtyLand
    Дали наистина е необратимо? Иначе респективно с тези вреди си има и някои плюсове, тва също е доказано. Но въпроса е колко вреди 1 път в седмицата и не става дума за една цигара сам, а за 3-4 дръпки (поне така казва).
    Последно редактирано от bReAk3R : 10-10-2015 на 12:00

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Унищожава мозъка колкото повече пушиш толкова повече
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не вреди, а помага. Знаеш ли, че тревата лекува чума? А знаеш ли, че група тревомани в момента разработват телепорт и машина на времето едновременно? Колкото повече пушиш, толкова по - здрав и умен ще ставаш. Туко виж си станал безсмъртен и с интелект на Айнщайн.

Супер фен Аватара на tochko
    Я ги бягайте тия смотани оправдания за плюсове от трева, дето залъгват осмокласниците с тях. Най-малко опасна се смята че е след цялостното развитие на човека. Четете на английски малко.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Категорично вреди по-малко от цигари, алкохол, кафе, но като цяло може и без нея. Някой ако изкара бих си дръпнал, но да давам пари за нея... по-скоро не.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Категорично вреди по-малко от цигари, алкохол, кафе, но като цяло може и без нея. Някой ако изкара бих си дръпнал, но да давам пари за нея... по-скоро не.
    кое вреди по-малко?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    и от змийска отрова се правят лекарства но това не я прави полезна

както казах унищожава нервите и вреди на мозъка

хората не си слагат ваксина която би могла да им спаси живота щото ги е страх от лек страничен ефект който даже не се проявява

а тук има халюцинации виене на свят и тн а хората го искат въпреки че им вреди на мозъка и тн щото помагало на болни от рак о.0

относно до лечебните и функции има много по-добри и безвредни препарати от нея

явно са я забранили просто за кеф ще е толкова безвредна

Моля те покажи ми изследване с препратки към източниците относно унищожаването на нервите и вредите на мозъка... за сефте чувам подобно нещо и е меко казано невярно.

Град
    системата дегоба
    Моля те покажи ми изследване с препратки към източниците относно унищожаването на нервите и вредите на мозъка... за сефте чувам подобно нещо и е меко казано невярно.
    http://ezine.bg/n11-26009-%D0%9A%D0%...8A%D0%BA%D0%B0

http://www.fbr.bg/read.php?n=11659

http://pik.bg/%D0%BF%D1%83%D1%88%D0%...ews248479.html

Под "изследване с препратки" нямах предвид някакви статии в полупроизволни сайтове, които и аз мога да напиша за 10 минути. Това няма нищо общо с изследване. В едно нормално изследване трябва да има имената на участниците, описание на процедурите и това, което се отчита от направените тестове, примери (те не са задължителни) и накрая препратки, които посочват откъде идва тази информация, които доказват по някакъв начин, че не е изсмукана от пръстите. Ето пример на едно доста кратко изследване върху токсичните ефекти на тежките метали кадмий и живак върху ДНК-то http://www.researchgate.net/publicat...tes_calcarifer . Накрая се намират въпросните препратки, които са там за да ме убедят, че инфото е валидно. Искам да разбера как ТОЧНО се случва вредата върху мозъка, а не просто някъде да прочета, че вреди.
    Последно редактирано от AngelBelchev : 10-20-2015 на 16:27

Град
    системата дегоба
    иди и си купи един учебник Фармакология

там може и картинки да има

Изследване на Кралски колеж в Лондон разкри, че всеки шести тийнейджър употребява марихуана. При подрастващите това удвоява риска от развитие на психични разстройства, включително шизофрения.

иди в кралския колеж и питай ако не вярваш

това че сефте чуваш разни неща показва колко си необразован в случая
    Последно редактирано от haritov : 10-20-2015 на 18:58

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    За един преател питаш, нали?

Град
    системата дегоба
    Под "изследване с препратки" нямах предвид някакви статии в полупроизволни сайтове, които и аз мога да напиша за 10 минути. Това няма нищо общо с изследване. В едно нормално изследване трябва да има имената на участниците, описание на процедурите и това, което се отчита от направените тестове, примери (те не са задължителни) и накрая препратки, които посочват откъде идва тази информация, които доказват по някакъв начин, че не е изсмукана от пръстите. Ето пример на едно доста кратко изследване върху токсичните ефекти на тежките метали кадмий и живак върху ДНК-то http://www.researchgate.net/publicat...tes_calcarifer . Накрая се намират въпросните препратки, които са там за да ме убедят, че инфото е валидно. Искам да разбера как ТОЧНО се случва вредата върху мозъка, а не просто някъде да прочета, че вреди.
    http://www.sciencedirect.com/science...5381190800219X

ето ти

за скромна сума ще можеш да си купиш цялата статия

другия ти вариант е да ми се довериш

Град
    DirtyLand
    За един преател питам да хахахахаха иначе тва дори един път в седмицата да вреди ми се струва малко... не знам... ама все пак мерси за отговорите. ;д

Аз никога не съм пушил и мога да ти препоръчам и ти да не пушиш . Факт е , че много хора се залъгват с това , че марихуаната се използва в медицината , но все пак учени са потвърдили , че разрушава мозъчни клетки ... ти си решаваш .

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Georgius Виж мнението
    Аз никога не съм пушил и мога да ти препоръчам и ти да не пушиш . Факт е , че много хора се залъгват с това , че марихуаната се използва в медицината , но все пак учени са потвърдили , че разрушава мозъчни клетки ... ти си решаваш .
    tfuck Не! Не ги разрушава! Просто не прави това. Не е отрова. Наркотиците класифицирани като отрова унищожават мозъчните клетки. Алкохолът (и в малки количества).

Мега фен Аватара на LoveInfect
    възможни вредите от тревата:
    - психическо разстройство (ако си склонен)
    - катран (при пушене, но можеш да го избегнеш ако си го направиш на кексче)

Тревата се прилага в медицината още от 2000 и някоя преди христа, и до днешни дни, никой не е умрял от нея. Имам едни приятел (на 14) който получи паническо разстройство, но просто ако досега не си получавал нещо подобно, няма да получиш ако продължиш да я употребяваш. Всичко си е въпрос на мярка. Ако целият ти живот се източи на напушвания, много ясно, че ще я закъсаш, но няколко пъти в месеца колкото да разпускаш, може само да ти е от полза.
    Личното ми мнение за тревата е, не че е вредна а че много от консуматорите в България, не са дорасли за да преценят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си