.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Марихуана

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    възможни вредите от тревата:
    - психическо разстройство (ако си склонен)
    - катран (при пушене, но можеш да го избегнеш ако си го направиш на кексче)

Тревата се прилага в медицината още от 2000 и някоя преди христа, и до днешни дни, никой не е умрял от нея. Имам едни приятел (на 14) който получи паническо разстройство, но просто ако досега не си получавал нещо подобно, няма да получиш ако продължиш да я употребяваш. Всичко си е въпрос на мярка. Ако целият ти живот се източи на напушвания, много ясно, че ще я закъсаш, но няколко пъти в месеца колкото да разпускаш, може само да ти е от полза.
    Личното ми мнение за тревата е, не че е вредна а че много от консуматорите в България, не са дорасли за да преценят...
    ти от какво си болна че да я употребяваш?

и как да ти повярвам че не ги разрушава
    аз пуснах няколко статии
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аз? Къде съм говорила за себе-си. А и освен това между другото, не е нужно да си болен че да употребяваш, може да предотврати и облекчи гадене, много помага при гадене и когато ти се повръща. Как да ми повярваш? Интересувала съм се изключително много, първо съм питала хора които употребяват, правила съм мои заключения, според моите наблюдения, и съм виждала всичко отстрани, второ съм получавала мнението на различни лекари, не само българи, но и специализанти в Испания и Германия, и трето, съм изчела много написано по тази тема, има много интересни изследвания. И като говорим за изследвания, милиони долари са били така отчаяно пръснати в едни конкретни изследвания в САЩ, с цел да се открия колко МНОГО се умирало от тревата, колко АГРЕСИВНИ ставали, и т.н, но без никакъв резултат. В момента ти говоря по спомен, но ако настояваш, ще ти изнамеря къде точно четох за това изследване
    И между другото, ей сега ще ти кажа защото ни пропогандират против тревата, и защо ни я забраняват. Пари, пари, пари, фармациологичните компании ще пофалират, защото хората няма повече да им купуват отровните химии, а пък няма интерес да се индустриализира марихуана за медицински цели, защото е много по-практично да кажат един куп на 180 градуса изменени факти, само и само за интересите им.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз? Къде съм говорила за себе-си. А и освен това между другото, не е нужно да си болен че да употребяваш, може да предотврати и облекчи гадене, много помага при гадене и когато ти се повръща. Как да ми повярваш? Интересувала съм се изключително много, първо съм питала хора които употребяват, правила съм мои заключения, според моите наблюдения, и съм виждала всичко отстрани, второ съм получавала мнението на различни лекари, не само българи, но и специализанти в Испания и Германия, и трето, съм изчела много написано по тази тема, има много интересни изследвания. И като говорим за изследвания, милиони долари са били така отчаяно пръснати в едни конкретни изследвания в САЩ, с цел да се открия колко МНОГО се умирало от тревата, колко АГРЕСИВНИ ставали, и т.н, но без никакъв резултат. В момента ти говоря по спомен, но ако настояваш, ще ти изнамеря къде точно четох за това изследване
    И между другото, ей сега ще ти кажа защото ни пропогандират против тревата, и защо ни я забраняват. Пари, пари, пари, фармациологичните компании ще пофалират, защото хората няма повече да им купуват отровните химии, а пък няма интерес да се индустриализира марихуана за медицински цели, защото е много по-практично да кажат един куп на 180 градуса изменени факти, само и само за интересите им.
    добре щото и аз съм говорил с доста лекари сред които и мои колеги и сме на мнение че вреди

едно време ползвахме деганчета против гадене от тях не халюцинираш

има много по-безвредни препарати които ще имат много по-добър ефект

и както казах и змийската отрова се ползва за медицински цели

ще пиеш ли обаче?

коментирай линка

http://lechitel.net/%D0%B2%D1%80%D0%...%D1%82-%D0%B5/
    Последно редактирано от haritov : 10-27-2015 на 22:09
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Може да не съм на годините ви и да съм малък но като гледам всеки знае по малко от всичко за така прословутата марихуана. Тя хем вреди и хем не. Първо вярно тя е ползвана за медицински цели и така нататак но не по 5 пъти ежедневно Второ никой не се сети че марихуаната е забранена от закона само в България а да сте чували за Белгия, Португалия, Швейцария, Чили, Русия, Колумбия, Чехия, Испания, 4 от щатите на САЩ,Ямайка и още куб държави. Вредата която носи със себеси Коза е българския защото за 70-80% от щетите които нанася са отговорни химикалите с които ги тъпчат наркодилърите и градинарите, искам да кажа тази която е в другите държави е даже почти безвредна. И изкам да отбележа ако я пушиш да речем от 1 до 3 пъти месечно не ти вреди но само ако си на 18+ за малките като мен е вредно разбирасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си