- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата в годините
сега само като замисля за бъдещия Харитов младши ^^
стане ли на 5г трябва да върти сабята вече!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Викам, че като ти се роди дете живота ти не свърша. Продължаваш да работиш и учиш. Рано или късно ще като се наложи да раждате и гледате деца вие от сега ли си мислите, че на 30 ще сте постигнали такъв стандат, че няма да си мърдате пръста за бизнес парите ще валят а вие бебе ще гледате.
Добре е бебето да се роди в по стъбилна финансова среда, изключително важно е, за детето, но за кариерата ви е пълен ташак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
пич
като съм се родил аз майка ми и баща са живеели под наем
баща ми е намял сигурна и добре платена работа и са нямали спестявания
като се ражда брат ми имат собствено жилище спестявания а майка ми получава повече помощи защото е имала работа
а баща ми е имал вече своето място в обществото
дали са имали същите грижи как мислиш?
Не ми е ясно. Аз съм за равенство между половете. Не смятам , таткото не трябва да може да сменя памперси щото работи, а майката трябва нон стоп 15 години по 24 часа нали да кисне на детето.. Има си детегледачки.. Има си баби и дядовци.... Жалко ама кариеристите така си гледат децата - с бавачки. На 30 или 40.. Пак са на работа...
Подкрепям...само че да намериш човек ,който да мисли и чувства по същият начин без да е деформиран от обществото е трудно в България.Много малко хора мислят по този начин ...повечето не виждат по далеч от носа си..каму ли да мислят за духовна връзка...Когато и двамата партниори са на едно ниво на съзнание и осъзнаване на живота се получава неворятна хармония между тях и връзката е много силна и интензивна без значение на възраста ,защото тогава важно е това вътре което те приема и разбира такъв какъвто си.Но за съзнания, които не са на едно ниво и с голяма разлика в годините тези връзки са доста често основани на първични и моментни чувства и доста често са пагубни за по-влюбеният.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Колко татковци познаваш, които са излезли по майчинство, за да може половинката им да се върне на работа?
Колко татковци редуцират, за да може половинката им да работи на 100% работно време?
Колко татковци си взимат болничен, когато хлапето се разболее?
Колко татковци пишат домашни, обясняват уроци и ходят на родителски срещи?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не пречи финансовото положение. Именно за кариера става въпрос.
Затова те питах колко татковци редуцират, за да може маминката да се завърне на пълен работен ден, да не губи рутината, да не губи поглед от новостите и да е конкурентоспособна на пазара на труда.А не да цъфне след 1-2 години и да се чуди кое откъде и защо
![]()
Не всички имаме амбиции да се целим само в директори за съпрузи.![]()
Ти това дете само 1-2 години ли ще го гледаш?! После го хвърляш в дом за сираци ли?!
Нали ще боледува, ще се наложи да се взима болничен за гледане на дете с всичките цупения и мръщения от страна на работодател. Пантерата го обясни като за идиоти, аз смятах да те повъртя още малко на бавен огън.
Проблемът с математикатата е, че нашето поколение ще прави по 1 дете, защото за второто ще е дърто. Освен това не знам на 26 като излезеш в майчинство пък тогава коя фирма ще те търпи, вместо да излезеш като студент, да си учиш в къщи и накрая все едно магистър си изкарала. И да ти кажа не преувеличавам. Докторите които учат 10 години да не би да трябва да чакат да завършват, та къде му е сигурното, че после пак няма да забравят да оперират...