.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Докторите които учат 10 години да не би да трябва да чакат да завършват

От моя випуск несемейните без деца преобладаваме, драги. И във випуските малко преди мен е същата ситуация, във випуските след мен- също. Познаваме се, една шепа народ сме, знаем се. Точно щото учим 6 години и после не се знае още колко. Не всички чакат да си завършат специализацията, дано това си имал предвид под *завършване*.
    Не знам как бих учила за семестриални изпити вкъщи, ако на всеки 2-3 часа кърмя, включително и нощно време, а през деня въртя и домакинство.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ти това дете само 1-2 години ли ще го гледаш?! После го хвърляш в дом за сираци ли?!

Нали ще боледува, ще се наложи да се взима болничен за гледане на дете с всичките цупения и мръщения от страна на работодател. Пантерата го обясни като за идиоти, аз смятах да те повъртя още малко на бавен огън.
    Още 10години и детецата май ще са лукс . с изключение на маймунската маса която не се интересува от покрив...

Град
    пространството на Дисе
    ^Те и сега са лукс със социалното майчинство от 100 лева месечно, което ще получи милата майка студентка от твоя пост + 35 лева детски. Хлапето ще е презадоволено, че и за почивка на Бахамите *ще хартиса*.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

От моя випуск несемейните без деца преобладаваме, драги. И във випуските малко преди мен е същата ситуация, във випуските след мен- също. Познаваме се, една шепа народ сме, знаем се. Точно щото учим 6 години и после не се знае още колко. Не всички чакат да си завършат специализацията, дано това си имал предвид под *завършване*.
    Не знам как бих учила за семестриални изпити вкъщи, ако на всеки 2-3 часа кърмя, включително и нощно време, а през деня въртя и домакинство.
    Е ..2 години кърмене ли колко е... Ми по тази логика ми цял живот се учи и специализира и бачка бе

^Те и сега са лукс със социалното майчинство от 100 лева месечно, което ще получи милата майка студентка от твоя пост + 35 лева детски. Хлапето ще е презадоволено, че и за почивка на Бахамите *ще хартиса*.
    Ама ако има богат баща 10години по голям или баби с пачки хич няма да хартиса. Авторката да му мисли.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Е ..2 години кърмене ли колко е...

6 месеца по препоръките на СЗО поне. Оттам захранваш постепенно, но не изключваш кърмата.
    Визирах майчинството, което може да е до 2 години. Затова и приемам оптималния вариант за изграждането на връзка майка-дете.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Начи по твойта логика всички са длъжни да открият мъжа на живота си като студентки, че и да успеят да му родят деца?

Едит: 10 години по-голям богаташ? Браво, браво.
    Ще им го натякна това, само да подвигнат въпроса за жените материалистки.
    Последно редактирано от kalpazanka : 10-16-2015 на 22:04

Начи по твойта логика всички са длъжни да открият мъжа на живота си като студентки, че и да успеят да му родят деца?

Едит: 10 години по-голям богаташ? Браво, браво.
    Не. Специално за авторката е добре. Идеята ми е, че успеха не зависи само от това кога ще родиш... Или че трябва до 30 да се гради кариера щото тогава щяло да може има време за майчинства - как така?

Град
    пространството на Дисе
    Ти пък като какъв определяш кога е добре някой друг да става родител?! o.O

Ти пък като какъв определяш кога е добре някой друг да става родител?! o.O
    Ха. Помагам ви. А вие недейте във всяка тема на костатирате коенпък е било правилно.. Всеки сам решава. иначе хах аз не мисля за деца . ерген искамм да съм си

Мега фен Аватара на tori
    Корабе, въпроса е и в професиите, които сме подбрали. Някои специалности ги няма като задочно обучение примерно. Някои специалности след завършване изискват стаж, къде за спорта, къде щото наистина не можеш да излезеш от унито и да оперираш примерно, но ги има... Ся, една лекарка трудно би успяла да роди преди 28-9 години. Имай предвид и, че се гради име понякога. Щото никой няма да тръгне на правни консултации или на дела с адвокатка, която е завършила, има стаж, родила е веднага и две години след това се връща. Малко или много изпускаш бая време. Или лекарка, която е минала стажа също, родила е веднага и хоп - две години вкъщи. Най-разпространеното - лична е. Ми, тя като се върне в кабинета след 2 години, пациентите ѝ къф го дървят?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Корабе като забременееш родиш и после учиш кърмейки тогава ми говори
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    пространството на Дисе
    Лична лекарка, моля ти се. Специално пък тях да даваш за пример...
    Пантер, не си права.

Мега фен Аватара на tori
    Лична лекарка, моля ти се. Специално пък тях да даваш за пример...
    Добре, а 2 години кой ти наглежда кабинета и пациентите примерно? Щото точно е отворила някакъв кабинет в компанията на още някого. Окей, другия винаги може да поема и чуждите хора, но там става въпрос за един стабилен поток от хора, които един човек не може да приеме посмъртно. Дадох го като най-глупав пример.
    Ма и специалист да е - работата е същата.
    Да не говорим пък, че адвокатите примерно - и те така. Изпуска се много за две години, квото и да си говорим и във почти всяка професия. Просто дадох тия двете, защото за тях знам, че има стаж. Верно е и, че ако си продавачка, няма да пропуснеш чак толкова много - да. Ама коя от нас се цели в продавачка?

Мега фен Аватара на tori
    Е, то там вече е съвсем различна работата, щото имам една аверка, която отказва да ходи по доктори със оправданието All Doctors Are Bastards.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ама коя от нас се цели в продавачка?
    Знаеш ли, че има продавачи/чки, които изкарват повече пари, отколкото най-скъпо платените лекари/адвокати ?
    Знаеш ли, че срамни професии няма ?
    Знаеш ли, че една продавачка смята по-бързо на ум, отколкото пинкуу с калкулатор ?

Мега фен Аватара на tori
    Точно майка ми е работила това преди време, знам за какво става въпрос. Не я омаловажавам професията, напротив. Казвам, че повечето не се целим натам и че една продавачка в квартален магазин няма да изпусне последни новости от генното инженерство, нови лекарства, нови закони/алинеи/квото-беше-там или нещо кой знае кво важно. Още повече, че със счетоводителка съм говорила и тя казва, че ако не си в професията дори седмица, изпускаш страшно много информация.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Още повече, че със счетоводителка съм говорила и тя казва, че ако не си в професията дори седмица, изпускаш страшно много информация.
    Причината да ти я кажа ли - в България малоумниците в министерствата всяка седмица измислят нова простотия. Иначе счетоводството си е счетоводство, само изискванията се менят.

Мега фен Аватара на tori
    Аз не питам за причина, защото далеч не съм заинтересована, макар да съм имала икономика, счетоводство, маркетинг и мениджмънт в училище за предмети. :д Ама мерси.

Повечето не се целите никъде, защото повечето жени гледам са продавачки.
    И, ако имаш основа бързо се наваксва.

Мега фен Аватара на tori
    Искаш да ми кажеш, че основно мъже работят в другите професии? Чух достатъчно, благодаря.

Пантер, не преразказвай, че не можеш.

Същото се отнася за повечето мъже, не знам що недоволствате.

И не визирам вас.

тая тема не беше ли за разликата в годините? :д

по последните ми вярвания, цялото това нещо с "по-големият мъж" май се явява нещо компенсаторно за повечето момичета.
    не можем да говорим за зрялост само на база години, независимо кой пол как съзрявал и т.н.;
    важно е човекът да може да разсъждава и да може да му се разчита.
    например, да е работил през живота си, да си изкарва сам $$, да е що-годе независим, реалистичен и т.н.
    'щото на 30 години красавец не ме топли, ако още живее с майка си, или още по-зле - ерген на 40-50, ходи по купони, ненаживял се.

всичко е въпрос на приоритети.
    можеш да срещнеш много сериозни и приятни момчета, които да са колкото теб, или дори по-малки (въпреки че последното малко ме съмнява, но не заради възрастта, а заради разликата в самото поколение, както Blab отбеляза)

като цяло аз си търся човек със сходен опит на моя, а на колко е години, е подробност.

имала съм връзки с големи и не чак толкова големи разлики в полза на момчето, и сега като си спомня, ми иде да си плесна един шамар.
    в момента съм 4ти курс и ако разбера, че някой колега ходи с гимназистка, бих си помислила, че е уникално зле и като цяло, несериозно момче. всяка жаба да си знае гьола. в живота, и в любовта, ИМА условия, и условности.
    човек, който живее с техните, няма самостоятелност, и грижите му се изчерпват с класни и контролни, не е на същото ниво като човек, който е сменил града, работи, вече гледа към кариерата си и т.н.; каквото и да си говорим.

впрочем и друго, което се пропуска, е че по-големият човек може да означава и по-манипулативен, по-обигран, особено ако другата страна е още дете (ментално и/или физически!).

като цяло не съм строго против разликите, смятам, че човешкият фактор е най-важният - какво носиш в душата си, можеш ли да разсъждаваш и КАК разсъждаваш.
    но на база опита си (който не е само негативен, държа да подчертая), вече съм резервирана към клишетата, че мъжете се развивали по-бавно, че по-зрелият ще ти е по-добра партия, и т.н.;
    в крайна сметка личността не се изчерпва с пол и възраст.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ерген на 40-50
    Очаквам да бъда изядена с парцалите, обаче в една такава ситуация би ми светнала червената лампичка, че тук съществува някаква сериозна пречка човекът да създаде семейство. Очаквам даже и характеропатия от факта, че толкова време е живял сам и не е свикнал да се съобразява с никого.

абсолютно.
    същите размисли бих имала и аз.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на tori
    Ина, цифрички са височината и килограмите (казвам го, защото точно с теб сме го дъвкали веднъж), обаче като цяло затвора не е само сграда. :д Двойни стандарти ама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си