.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ти пък като какъв определяш кога е добре някой друг да става родител?! o.O
    Ха. Помагам ви. А вие недейте във всяка тема на костатирате коенпък е било правилно.. Всеки сам решава. иначе хах аз не мисля за деца . ерген искамм да съм си

Мега фен Аватара на tori
    Корабе, въпроса е и в професиите, които сме подбрали. Някои специалности ги няма като задочно обучение примерно. Някои специалности след завършване изискват стаж, къде за спорта, къде щото наистина не можеш да излезеш от унито и да оперираш примерно, но ги има... Ся, една лекарка трудно би успяла да роди преди 28-9 години. Имай предвид и, че се гради име понякога. Щото никой няма да тръгне на правни консултации или на дела с адвокатка, която е завършила, има стаж, родила е веднага и две години след това се връща. Малко или много изпускаш бая време. Или лекарка, която е минала стажа също, родила е веднага и хоп - две години вкъщи. Най-разпространеното - лична е. Ми, тя като се върне в кабинета след 2 години, пациентите ѝ къф го дървят?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Корабе като забременееш родиш и после учиш кърмейки тогава ми говори
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Лична лекарка, моля ти се. Специално пък тях да даваш за пример...
    Пантер, не си права.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Лична лекарка, моля ти се. Специално пък тях да даваш за пример...
    Добре, а 2 години кой ти наглежда кабинета и пациентите примерно? Щото точно е отворила някакъв кабинет в компанията на още някого. Окей, другия винаги може да поема и чуждите хора, но там става въпрос за един стабилен поток от хора, които един човек не може да приеме посмъртно. Дадох го като най-глупав пример.
    Ма и специалист да е - работата е същата.
    Да не говорим пък, че адвокатите примерно - и те така. Изпуска се много за две години, квото и да си говорим и във почти всяка професия. Просто дадох тия двете, защото за тях знам, че има стаж. Верно е и, че ако си продавачка, няма да пропуснеш чак толкова много - да. Ама коя от нас се цели в продавачка?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ама коя от нас се цели в продавачка?
    Знаеш ли, че има продавачи/чки, които изкарват повече пари, отколкото най-скъпо платените лекари/адвокати ?
    Знаеш ли, че срамни професии няма ?
    Знаеш ли, че една продавачка смята по-бързо на ум, отколкото пинкуу с калкулатор ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ама коя от нас се цели в продавачка?

Сори за дабъл поста, четох назад темата/

Мега фен Аватара на tori
    Е, то там вече е съвсем различна работата, щото имам една аверка, която отказва да ходи по доктори със оправданието All Doctors Are Bastards.

Мега фен Аватара на tori
    Точно майка ми е работила това преди време, знам за какво става въпрос. Не я омаловажавам професията, напротив. Казвам, че повечето не се целим натам и че една продавачка в квартален магазин няма да изпусне последни новости от генното инженерство, нови лекарства, нови закони/алинеи/квото-беше-там или нещо кой знае кво важно. Още повече, че със счетоводителка съм говорила и тя казва, че ако не си в професията дори седмица, изпускаш страшно много информация.

Мега фен
    Още повече, че със счетоводителка съм говорила и тя казва, че ако не си в професията дори седмица, изпускаш страшно много информация.
    Причината да ти я кажа ли - в България малоумниците в министерствата всяка седмица измислят нова простотия. Иначе счетоводството си е счетоводство, само изискванията се менят.

Мега фен Аватара на tori
    Аз не питам за причина, защото далеч не съм заинтересована, макар да съм имала икономика, счетоводство, маркетинг и мениджмънт в училище за предмети. :д Ама мерси.

Повечето не се целите никъде, защото повечето жени гледам са продавачки.
    И, ако имаш основа бързо се наваксва.

Мега фен Аватара на tori
    Искаш да ми кажеш, че основно мъже работят в другите професии? Чух достатъчно, благодаря.

Пантер, не преразказвай, че не можеш.

Същото се отнася за повечето мъже, не знам що недоволствате.

И не визирам вас.

тая тема не беше ли за разликата в годините? :д

по последните ми вярвания, цялото това нещо с "по-големият мъж" май се явява нещо компенсаторно за повечето момичета.
    не можем да говорим за зрялост само на база години, независимо кой пол как съзрявал и т.н.;
    важно е човекът да може да разсъждава и да може да му се разчита.
    например, да е работил през живота си, да си изкарва сам $$, да е що-годе независим, реалистичен и т.н.
    'щото на 30 години красавец не ме топли, ако още живее с майка си, или още по-зле - ерген на 40-50, ходи по купони, ненаживял се.

всичко е въпрос на приоритети.
    можеш да срещнеш много сериозни и приятни момчета, които да са колкото теб, или дори по-малки (въпреки че последното малко ме съмнява, но не заради възрастта, а заради разликата в самото поколение, както Blab отбеляза)

като цяло аз си търся човек със сходен опит на моя, а на колко е години, е подробност.

имала съм връзки с големи и не чак толкова големи разлики в полза на момчето, и сега като си спомня, ми иде да си плесна един шамар.
    в момента съм 4ти курс и ако разбера, че някой колега ходи с гимназистка, бих си помислила, че е уникално зле и като цяло, несериозно момче. всяка жаба да си знае гьола. в живота, и в любовта, ИМА условия, и условности.
    човек, който живее с техните, няма самостоятелност, и грижите му се изчерпват с класни и контролни, не е на същото ниво като човек, който е сменил града, работи, вече гледа към кариерата си и т.н.; каквото и да си говорим.

впрочем и друго, което се пропуска, е че по-големият човек може да означава и по-манипулативен, по-обигран, особено ако другата страна е още дете (ментално и/или физически!).

като цяло не съм строго против разликите, смятам, че човешкият фактор е най-важният - какво носиш в душата си, можеш ли да разсъждаваш и КАК разсъждаваш.
    но на база опита си (който не е само негативен, държа да подчертая), вече съм резервирана към клишетата, че мъжете се развивали по-бавно, че по-зрелият ще ти е по-добра партия, и т.н.;
    в крайна сметка личността не се изчерпва с пол и възраст.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ерген на 40-50
    Очаквам да бъда изядена с парцалите, обаче в една такава ситуация би ми светнала червената лампичка, че тук съществува някаква сериозна пречка човекът да създаде семейство. Очаквам даже и характеропатия от факта, че толкова време е живял сам и не е свикнал да се съобразява с никого.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

абсолютно.
    същите размисли бих имала и аз.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на tori
    Ина, цифрички са височината и килограмите (казвам го, защото точно с теб сме го дъвкали веднъж), обаче като цяло затвора не е само сграда. :д Двойни стандарти ама...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Реших да създам тази тема, за да изрази всеки мнението си относно връзките с голяма разлика в годините на партньорите. Приятелят ми е 11 години по-голям от мен, но тази фрапантна за повечето хора разлика не ми създава никакъв проблем.
    Личното ми мнение е, че не разликата е от значение, а самите години. Например, едно е 7 години разлика, когато по-малкият е на 14, а съвсем друго когато е над 17-18. Таа, ето въпросите, по които да дискутирате:
    1) Имали ли сте някога връзка с голяма разлика в годините? Колко беше разликата и колко време продължиха взаимоотношенията ви? Споделихте ли с вашите и как реагираха те и околните?
    2) Каква според вас е приемливата разлика в годините?
    3) Има ли значение дали мъжът или жената е по-възрастния?
    4) Разликата в годините спирала ли ви е някога да започнете връзка с някого?
    Ще се радвам да добавите мнението си и извън въпросите, споделете всичко, което ви идва на ума по темата!
    1) С голяма разлика имам няколко опита които са доста несполучливи.

2) Разликата в годините зависи от възрастта на двамата за мен. Разлика от 6-7-8г може да бъде огромна пропаст, може и да не е чак такъв проблем. Ако например нещата са 16-17 към 24-25 не е на добре за мен, просто това са хора в различен етап от своето развитие и в 95% тия връзки са обречени.

3) В 98% сигурно мъжа е по-възрастен. Още не съм открил за себе си друга причина освен може би по-бързото съзряване на жените във възрастта до 18г. и желанието им да излизат с човек който превъзхожда връстниците им, т.е. може да им даде повече. Може и да е на подсъзнателно ниво, не знам.

4) Спирала ме е, особено като ми се случи да разбера, че е на 17.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Колко татковци познаваш, които са излезли по майчинство, за да може половинката им да се върне на работа?
    Колко татковци редуцират, за да може половинката им да работи на 100% работно време?
    Колко татковци си взимат болничен, когато хлапето се разболее?
    Колко татковци пишат домашни, обясняват уроци и ходят на родителски срещи?
    Без да се заяждам и без да имам каквото и да е желание за спор с теб, ще те помоля да отговориш на няколко въпроса. Само ако желаеш разбира се.

1. Смяташ ли, че един баща може да бъде пълноценно заместващ майката в ранна възраст на детето ?
    2. Смяташ ли, че ако майката е била неотлъчно до детето 1г. да речем, когато то се разболее, бащата ще бъде по-пълноценен и полезен за неговото оздравяване от майката ?
    3. Смяташ ли, че кариерата е по-важна от здравето и правилното отглеждане на детето, ако пренебрегнем финансовата част ?

Иначе, доста бащи помагат на децата си с домашните, има и не малко такива които ходят на родителски срещи, особено на "по-палавите" момчета.

Jasi06+01
    Guest
    1) Имала съм връзка с момчета по-големи с 1,2 или 3 години разлика.Не продължаха много дълго време! Сега имам гадже с 3 години по-голям от мене! За сегашната ми връзка не съм споделила с родителите ми, но приятелите ми знаят!
    2) От 1 до 7 години разлика според мен!
    3) Не!
    4) Не!

Моите връзки винаги са били с разлика до 12 години и това не е представлявало проблем в отношенията ми.

1) Да, че кой не е. 6 год. Продължи почти година.
    2) Няма значение колко години е разликата. По-важно е партньорите да са на "една вълна" така да кажа.
    3)Има разбира се.
    4) Никога.

Виждам, че темата малко се е изместила, но ме мързи да чета всичко, затова ще се придържам към първия пост. Голяма разлика е малко разтегливо понятие. Някои ми казват, че с приятеля ми имаме голяма разлика, за мен пък тя не е хич голяма. Той е с 8 години по-голям от мен. Това никога не е било проблем, пречка, напротив. Под "усеща се", естествено, той е много по-зрял за доста от нещата, покрай него много пораснах. Винаги съм обичала да общувам с по-големи мъже от мен, връстниците не са ми били интересни даже и за приятели. Гаджета връстници съм имала две, за кратко.

Имала съм връзки и с по-големи мъже, доста по-големи имам предвид. Но тези връзки не са били сериозни и там не е ставало дума за някакво бъдеще заедно.

Някои мои връстнички забелязвам, че смятат 30 годишните за чичковци. Става ми много смешно, защото аз съм на 22, приятелят ми е на 30 и е толкова далече от чичко. Някой беше засегнал и въпроса с децата. Това е доста важна тема, която е добре да се изясни от по-рано. Ние сме едно мнение, изобщо не кроим планове за деца, дори в близките 5 години, възможно е и никога да не поискаме.

Разбираме се чудесно, не беше трудно да се впишем в компанията на другия, моите приятелки бързо го заобичаха, аз неговите също.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Виждам, че темата малко се е изместила, но ме мързи да чета всичко, затова ще се придържам към първия пост. Голяма разлика е малко разтегливо понятие. Някои ми казват, че с приятеля ми имаме голяма разлика, за мен пък тя не е хич голяма. Той е с 8 години по-голям от мен. Това никога не е било проблем, пречка, напротив. Под "усеща се", естествено, той е много по-зрял за доста от нещата, покрай него много пораснах. Винаги съм обичала да общувам с по-големи мъже от мен, връстниците не са ми били интересни даже и за приятели. Гаджета връстници съм имала две, за кратко.

Имала съм връзки и с по-големи мъже, доста по-големи имам предвид. Но тези връзки не са били сериозни и там не е ставало дума за някакво бъдеще заедно.

Някои мои връстнички забелязвам, че смятат 30 годишните за чичковци. Става ми много смешно, защото аз съм на 22, приятелят ми е на 30 и е толкова далече от чичко. Някой беше засегнал и въпроса с децата. Това е доста важна тема, която е добре да се изясни от по-рано. Ние сме едно мнение, изобщо не кроим планове за деца, дори в близките 5 години, възможно е и никога да не поискаме.

Разбираме се чудесно, не беше трудно да се впишем в компанията на другия, моите приятелки бързо го заобичаха, аз неговите също.

Търся твоите постове под дърво и камък, много ме забавляваш, пиши по-често.

P.S. Ако "доста по-големите" са под 65 години, не е впечатляващо, не се хвали.
    Последно редактирано от dreamwalker : 11-08-2015 на 15:57
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    P.S. Ако "доста по-големите" са под 65 години, не е впечатляващо, не се хвали.
    Дойдох да се посмеем дружно.

Не знам усещате ли се как рекламирате "любовта без граници", без оглед на "цифрички" и в същото време заявявате: ами, те, връстниците са прекалено млади, смотани и вкарвате хората около вас в таблици.
    Ясно ми е, че първопричината не са годините, а самото поведение, но както тези 15-6 години са свързани малко или много с него и то е резултат от тях, така и едни 35г. също са предпоставка за различен тип нужди и начин на мислене, далечен от вашия. Така че не- не говорим просто за числа, но те са израз на нещо почти винаги.

Иначе, това:
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Обичам, когато мъж ме превъзхожда. Точка.
    Последно редактирано от therichbitch : 11-10-2015 на 15:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си