Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Но не бих имала нещо с момче, което е по-малко от мен. Поне не на този етап. Просто като чуя по-малък набор от моя, веднага ми се появява една психическа спирачка, която казва "харесай си го за приятелче, щото за друго няма да стане".
Подкрепям.

На мнение съм, че при големи разлики, по-големият не гледа сериозно на по-малкия. Или поне в началото. Някак си не ми изглеждат реални - по-младият търси сигурност един вид (нямам предвид материална), а по-възрастният - разнообразие.

1. Не съм имала. Имала съм симпатии, но ми е било абсолютно ясно, че няма как да стане каквото и да било.
2. 1-2г. в ползва на момчето ми се струват "златната среда", до около 5 е приемливо. Не искам да съдя никого и в никакъв случай не казвам, че не могат да съществуват пълноценни връзки с по-голяма разлика. Просто аз така гледам на нещата, но човек никога не знае какво му е подготвил животът.
3. Има значение, да. Всеизвестен факт е, че жените се развиват по-бързо и по-рано от мъжете, следователно се очаква мъжът да води с няколко години.
4. Спира ме до толкова, че да не поглеждам по такъв начин на човек, който е по-малък или твърде голям.

И все пак на първо място е мисленето и поведението на един човек на каква възраст отговаря, а не календарните му години (което съвсем не означава, че нямат значение).