- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата в годините
Подкрепям.
На мнение съм, че при големи разлики, по-големият не гледа сериозно на по-малкия. Или поне в началото. Някак си не ми изглеждат реални - по-младият търси сигурност един вид (нямам предвид материална), а по-възрастният - разнообразие.
1. Не съм имала. Имала съм симпатии, но ми е било абсолютно ясно, че няма как да стане каквото и да било.
2. 1-2г. в ползва на момчето ми се струват "златната среда", до около 5 е приемливо. Не искам да съдя никого и в никакъв случай не казвам, че не могат да съществуват пълноценни връзки с по-голяма разлика. Просто аз така гледам на нещата, но човек никога не знае какво му е подготвил животът.
3. Има значение, да. Всеизвестен факт е, че жените се развиват по-бързо и по-рано от мъжете, следователно се очаква мъжът да води с няколко години.
4. Спира ме до толкова, че да не поглеждам по такъв начин на човек, който е по-малък или твърде голям.
И все пак на първо място е мисленето и поведението на един човек на каква възраст отговаря, а не календарните му години (което съвсем не означава, че нямат значение).