.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ами майка ми е била на 23г като ме е родила а брат ми ражда на 33г

дали да не я питам каква е разликата искаш ли?

пробвай да се досетиш сам
    Нищо не разжрах. И мойта ражда там някъде на 21 22. Времената са били други. Сега е млада. Ако беше ни родила на 35 сега щеше да си имам мама баба. Обаче не там е идеята... Ангажиментите и наличното свободно време не стават по- малки и много с възраста...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Нищо не разжрах. И мойта ражда там някъде на 21 22. Времената са били други. Сега е млада. Ако беше ни родила на 35 сега щеше да си имам мама баба. Обаче не там е идеята... Ангажиментите и наличното свободно време не стават по- малки и много с възраста...
    пич
    като съм се родил аз майка ми и баща са живеели под наем
    баща ми е намял сигурна и добре платена работа и са нямали спестявания

като се ражда брат ми имат собствено жилище спестявания а майка ми получава повече помощи защото е имала работа

а баща ми е имал вече своето място в обществото

дали са имали същите грижи как мислиш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    пич
    като съм се родил аз майка ми и баща са живеели под наем
    баща ми е намял сигурна и добре платена работа и са нямали спестявания

като се ражда брат ми имат собствено жилище спестявания а майка ми получава повече помощи защото е имала работа

а баща ми е имал вече своето място в обществото

дали са имали същите грижи как мислиш?
    Аз мисля, родителите ти са успели да си стъпят на краката и да гледат и второ дете, въпреки че им е било страшно трудно и са хвърляли средствата си по първото... Не става въпрос за лесно. Или не.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аз мисля, родителите ти са успели да си стъпят на краката и да гледат и второ дете, въпреки че им е било страшно трудно и са хвърляли средствата си по първото... Не става въпрос за лесно. Или не.
    благодаря че констатира очеизвадното
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си