Здравейте, аз съм на 16 години и досега единственото което ми е било като спорт е 1 година тенис на корт. Та въпросът ми е късно ли е да започвам да тренирам усърдно баскетбол, волейбол или футбол, повечето ми приятели казват че за баскета е късно да се записвам и ми предлага волейбол. Вие какво мислите по този въпрос?
не слушай на прителите ти мозъко-анорексичните съвети, както и на всезнайковците над мен
не ти е късно, покажи им, че са смешковци.. http://youtu.be/gJscrxxl_Bg
Последно редактирано от galaxy29 : 10-29-2015 на 03:09
хаха, казваме му го, защото няма смисъл да се залъгва. Има изключения, естествено, но на неговата възраст мнозина се занимават вече професионално със спорт, а той сега иска да го започва. Както казах, изключения има, но това е РЕАЛността. А ти продължавай да се надъхваш с мотивациите в ютуб
всички спортове отнемат много време в повтаряне, за да си наистина добър. А повечето, които питат и имат състезателни надежди искат да са като тези 16-17-18 годишните дето играят в топ първенствата или ги искат некви велики отбори. Не става така. Трябва да вложиш необходимото време в тренировки и тогава да имаш надежди за кариера