- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя иска свобода
Здравейте от известно време моята приятелка започна да се държи странно. Ще кажа само,че сме над 23.Когато съм с някого аз обичам да показвам любовта си, обичам да прекарвам повече време с него- да не каже АМА НА НЕГО НЕ МУ ПУКА ЗА МЕН .... Та сегашната ми приятелка работи доста- на смени,уморена и често не иска да се виждаме след работа.... Да не кажа 2-3 пъти седмично.Това мен ме влудява. Ест искам да наваксаме с разговори и писане по фейса. Но преди няколко дена забелязах, че е доста дистанцирана спрямо мен и поговорихме. Резултат- искала време и свобода....аз няма да я търся оставям я тя да ме търси(вече веднъж ми звънна ,че се прибира от работа).
Какво да стане от тук нататък ми е въпроса.... Дали има друг(настоящ, бивш) да и мъти главата. Или аз я задушавам и ако е това и намаля контакта дали чувствата няма да охладеят. Благодаря предварително!!
Не, просто я задушаваш, то това не е нормално, което го правиш, всеки човек има нужда от свобода, и на мен да ми висят така на главата и аз ще те разкарам по този начин ! Не си личи значи много да си над 23 с това поведение.
Самите момичета са си признавали, че докато не се хванат за друг клон, не се пускат от предишния. Не важи винаги, ама да си имаш едно наум.
Щи кажа едно - Края е близо, приготви се.![]()
Една жена започне ли да се държи така значи скоро време ще ти бие шута.
+1
Каже ли една жена така значи си и омръзнал и е почти е сигурно, че някой друг и допълва разколебването....разбери няма такова нещо като "нямам време,заета съм,уморен съм" това всичко са оправдания,почнат ли тези неща всичко е към края си,но те пази ако не и се получи.Човек ако има истински и силни чувства към някой той винаги ти липсва и има желание...няма ли желание почват безкрайните оправдния или дори пълен игнор.
Последно редактирано от GuardianAngel : 10-14-2015 на 18:43
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не е ненормално да иска свобода, на всички им се случва да искат да бъдат оставени на мира и на мен включително... Не означава винаги, че не те обича.Поговорете си и се разберете, големи хора сте.
А и внимавай като слушаш хората тук, повечето във връзка изобщо не са били, дума да не става за по-сериозна.
Явно е, че тя има колебания относно връзката ви. Сигурно скоро официално ще ти каже, че късате. Дали има друг, няма как да знаем, но е вероятно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Авторе, а ти ходиш ли на работа?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!