.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    RapGeneral
    Guest

С кое бойно изкуство да се захвана?

Отскоро искам да започна да тренирам бойно изкуство. (на 16 от София, нямам особена физическа подготовка) След малко търсене се спрях на Кемпото или Jui Jutsu. Обаче не мога да избера... Това което търся в бойното изкуство е да мога да се бия на улицата. Специално Jui Jutsu-то ми харесва, защото има техники за самозащита срещу въоръжен противник. Ако може някой да ме посъветва, ще съм много благодарен

Banned Супер фен

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако отидеш в клуб по бойни изкуства с тази мотивация най-много да те изгонят. Бойното изкуство учи на смирение и духовно извисяване.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    стрелбата е над всяко бойно изкуство
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

тренирал съм бокс , кикбокс и сега тренирам муай тай и 3те спорта ти помагат със самозащитата.. не са баш в твоя стил към който си се насочил, ама не го мисли просто избери нещо и се захващай по скоро всеки един спорт ще те научи да се пазиш.. Също така не очаквай да тренираш 5 седмици и да си баси машината човече може и след 2 г. да си мишка , всичко е индивидуално успех.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Пробваш, инак няма как да разбереш кое точно е за теб.

ducyy
    Guest
    Тренирай мозъка си - всичко е там и по-добро от това няма.
    Иначе за боя на улицата, ако единия от 2мата е по-опитен приключва до 5 секунди, бокса е добър избор.

Супер фен Аватара на tochko
    Супер си се ориентирал момче. Аз бих те посъветвал да помислиш и за самбо и джудо, защото те имат освен урудския партер на джу джитсу и чудовищни хвърляния. В София вярвам, че ще намериш добра зала по самбо и джудо и ще си вървежен в стойка (ашивадза) и партер (невадза). И двата спорта имат развитие към страйкинг в последствие:кудо или бойно самбо.

Пиши като почнеш. Успех!!

Започни с това без ,което не може всеки боец, а имено бягането. След това лесно ще си намериш това ,което търсиш.
    Специално аз се занимавам с 28 степенна програма ,която сама по себе си вкл.много и различни стилове .Прекалено е сложна , за да бъде обяснена .

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tonybadams Виж мнението
    Започни с това без ,което не може всеки боец, а имено бягането. След това лесно ще си намериш това ,което търсиш.
    Специално аз се занимавам с 28 степенна програма ,която сама по себе си вкл.много и различни стилове .Прекалено е сложна , за да бъде обяснена .
    баси прото...хахахаха хеспект

Мега фен Аватара на Rakshy
    ТОЛКОВА Е СЛОЖНА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ ЧУЕК! ТИЧАЙ И С ПО ЕДИН УДАР ЩЕ ГИ СВАЛЯШ!

т'ва малко като вица: "Бъди лекоатлет. Така всеки, който може да те надбяга ще го биеш, а всеки, който може да те бие ще го надбягаш" :Д

djordjano
    Guest
    Разгледай клипчетата на този - https://www.youtube.com/watch?v=hp9-jKO_K98

Виж това, добре си се ориентирал - http://novatv.bg/gamechangers/finalist/10

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си