- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Питам за един преател.
Я споделете сега откъде тръгна тоя лаф и каква му е целта. За един преател питам.![]()
Тролската атака срещу концерта на Пайнер по повод 14 години ТВ Планета.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ква е тая глупост, за пръв път чувам
и за кой лаф точно става въпрос щото аз тука лафове не виждам?!?
Нз, ама и аз постнах на страницата на концерта, да не остана по-назад от мотичките, ахаха
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
виждам че следиш страницата с интерес може да поспамя малко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
започнах атаката
ще го кажа на клингонски
к'плак
пуснах котката терминатор в действие
надушвам че админите са заспали а аз пия кафе в момента
добре вече към 1000 поста и продължавам
Лозунга им: Пиши кур и да си ходим![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
KOQ E STOLICATA NA BELGIQ?? ZA EDIN PREQTEL PITAM!111
Холандия.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!